Darbalaukio Rankų darbo Keramikos Feng Shui Smilkalų Degiklis Vėjo Moliuskui Smilkalų Degiklis Dūmų Krioklys Ornamentas(2 Dydis Pasirinkti)

w152977

€18.16

-8.55

€26.71

-32 %

Nauja prekė

Rankų Darbo Keramikos Feng Shui Smilkalų Degiklis Vėjo Moliuskui Smilkalų Degiklis Dūmų Krioklys

Kaip parodyta diagramoje, 2 Stilius censer yra šiuo metu parduoda, atkreipkite dėmesį, kad kai jūs nuspręsite pirkti, rasti atitinkamą produktą.Pastaba: 1, Funkcijos yra dydis 1 LED Kamuolį ir, dydis 2, "lotus". 2, Dydis 1 LED Kamuolys Lempos yra 7-pakeisti spalva LED,ir dydis 2 buvo ne LED žibintai. 3,permatomas dangtelis produktas yra akrilo medžiagos, stiklo, nereikia pirkti jį, jei jūs nieko prieš. 4,Jūs galite jaustis labai rami ir tyli, kai jūs jį naudoti, nes jums bus susikoncentravęs į savo veiklą. 5,nemokamas smilkalai kūginiai yra leisti klientams patirtis produkto savybių.Jei jums tai nepatinka, galite nusipirkti savo mėgstamus smilkalai kūginiai iš kitų prekybininkų.

Kaip naudoti: Išskirtinį ir įdomų smilkalų degiklis.Tik trys žingsniai gauti netikėtą poveikį.Pirma:Buvimo nevėjuotos aplinka.Antra:Degančių smilkalų kūgio(Kol dūmai kyla iš kūgio konfucijus) Trečia:Įdėti smilkalai kūginiai dėl smilkalų degiklis.

Šiltas Patarimai 1,Po moliuskui spurgų sudeginti, jis paliks geltonas skystis, ir pelenai.Išplaukite jį su vandeniu, natūraliai sausa būtų puiku 2,Po moliuskui spurgų sudegino,smilkalai kūginiai yra vis dar per aukštos temperatūros narė.Ne iš karto liesti ką tik deginami smilkalai kūginiai. 3,rekomenduojama įdėti rankšluostį pagal produktą, prieš naudojimą, ypač baltos spalvos baldai.Paketas Apima: 1 x Smilkalų Degiklis Turėtojas, 20 x Moliuskui smilkalai kūginiai

Žymos: didelis smilkalų stendas, dekoro feng shui, natūralios drėkinamosios bokštas smilkalai, degiklis angelas, kūginiai smilkalai, incensario, lentelėje krioklys, smilkalų laikiklis stendas, smilkalų degiklis, dūmų srautas

Taikymo Sritis Gyvenamasis Kambarys
Tipas Smilkalų Degiklis
Naudoti Kvapas Pašalinti/Sausinimas
Savybės 4 Smilkalų Degiklis
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Funkcijos 3 Keramikos amatai
Funkcijos 2 dūmų srautas
Medžiaga Keramikos
Savybės moliuskui smilkalų burenr
Kosmetikos Funkcija NĖRA
Gamyba Aromaterapija Plokštė
Funkcijos 5 Smilkalų Laikiklis
Prekės Pavadinimas HoDe

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai