DUOMENŲ VARLĖ Silikono Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis Lite Žaidimų Konsolės Apsaugines Odos Nintendo Jungiklis NR Lite Priedai

w153059

€4.29

-3.37

€7.66

-43 %

Nauja prekė

Odos Lipdukas Nintendo Lite Jungiklis

Naudojant pirmaujančių ryškių spalvų vinilo spausdinimo technologija.Įbrėžimams Atsparus Ilgam naudojimui Nintendo Jungiklis Lite ir paprasta operacija.Įvairių modelių pasirinkti, madingi ir ypatingas.Tai puiki dovana draugams ir šeimos nariams! !!

Premium Grūdintas Stiklas Screen Protector For Nintendo Jungiklis

Su importuotos medžiagos, stiklas turi aukštą lygumo ir geras šviesos pralaidumas!9H aukštos kietumas gali veiksmingai atsispirti nulio sukelia aštrių daiktų ant ekrano paviršiaus trinties!Jums geriau jaustis nei pradinio ekrano!Ilgai naudoti, akys ne lengvai nuovargis, geriau apsaugoti vizija.

Nešiojamas Kietasis Apsauginiai Saugojimo Atveju Nintendo Jungiklis

Mažos ir didelės erdvės yra skirtos, kad tilptų valdytojai ir kiti susiję priedai.Ji negali atsispirti žalą įjungti valdiklio dėl išorinės jėgos (force majeure.Svarbiausias dalykas yra tai, kad jis yra atsparus smūgiams ir vandeniui funkcija!

Mini Priimančiosios Silikono Atveju Apsaugos Atveju Nintendo LiTE Jungiklis

Mini Priimančiosios Silikono Atveju Apsaugos Atveju Nintendo Jungiklis LiTE su Priemoka Grūdintas Stiklas Screen Protector NS LiTE

Odos draugiškas Medžiaga

Kas Nintendo žaidimų konsolę buvo gerai gavo, vartotojai nuo jos įkūrimo, ir yra daug lojalių vaisių milteliai.Ilgis naudoti žaidimų konsolės, iš esmės priklauso nuo jos saugumo klausimų.Daugelis žmonių pirkti tik vieną silikono atvejis ir vienas grūdintas kino apsaugoti savo žaidimą.Pasirinkimas gerai silikoninis apsauginis dangtelis ir lakštinio plieno filmas taip pat gali žaisti labai geras vaidmuo saugant žaidimo mašina, pavyzdžiui, užkirsti kelią žaidimų mašina iš pataikyti ekranas, ekrano sprogimo, ir sugebėti dress up žaidimų konsolės.Čia yra rekomenduojamas silikono padengti visiems.

Iš visų pusių apsauga, Nintendo lite

Silikono rankovėmis yra pagaminti iš silikono ir visi yra minkšti.Kiekvienas gali galvoti apie minkštos medžiagos, kad galėtų geriau apsaugoti Nintendo lite, ir duomenys yra tobula.Jei kartais turite smudges ar vandens lašelių ant stalo, popieriniu rankšluosčiu galima nuvalyti.

Žavinga dizainas

Jei jums taip pat patinka įvairias apsaugos, žaidimų konsolės, tada jis tikrai bus įsižiebti, jūsų žaidimų konsolės nustebinti jus, visi silikono, grūdinto kino ir silikono atveju.

Scratchproof

Silikono atveju yra vienas iš populiariausių tipų jaunų žmonių, ir vienas aukščiausių naudojimo normos.Didžiausias bruožas šis silikoninis apsauginis dangtelis yra tai, kad jis yra atsparus vandeniui ir turi gerų ištvermė.Paviršius yra lygus ir spalvos, lengva ardyti, geras pagalvėle veiklos, lengva valyti su blykste.Ir aplinkos kokybės silikono medžiaga taip pat apsaugo nuo nemalonaus kvapo ir apsaugo organizmą.

Produkto analizė

Manau, kad dauguma žmonių, žaidimo konsolių yra paaukota su skaldytų ekrane.Nors žaidimų konsolės nenaudoja apsaugos atveju, tai neturi įtakos vartojimui.Tačiau, Nintendo lite apsaugos atveju gali efektyviai išvengti kai kurių aštrių daiktų ir kritimo žaidimų mašina.Žalos, siekiant užkirsti kelią žaidimų mašina nuo išlaužimo ekrano, ypač silikoninis apsauginis dėklas su anti-drop geresnių rezultatų.

Paketų sąrašas

1*Silikono atveju

Paketų sąrašas

1* silikono atveju 1* skaidrus grūdintas filmas 2* Kreiptuką Bžūp Apima(mėlynos ir raudonos)

Paketų sąrašas

1* silikono atveju 1* anti-mėlynos spalvos grūdintas filmas 2* Kreiptuką Bžūp Apima(mėlynos ir raudonos)

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Anti-Slydimo Silikono Nykščio Spaustuvai Nykščio stick Kepurės Atveju iš Džiaugsmo-Con Valdytojas

Silikono bžūp padidinti nykščio stick kontrolės!Pagerinti savo gameplay ir apsaugoti jūsų džiaugsmas-con valdytojas nuo dėvėjimosi ir plyšimo su šių silikono nykščio bžūp Nintendo Jungiklis!Lengvas montavimas be jokių pakeitimų reikia.

Nešiojamas Kietasis Apsauginiai Saugojimo Atveju Nintendo Jungiklis

Mažos ir didelės erdvės yra skirtos, kad tilptų valdytojai ir kiti susiję priedai.Ji negali atsispirti žalą įjungti valdiklio dėl išorinės jėgos (force majeure.Svarbiausias dalykas yra tai, kad jis yra atsparus smūgiams ir vandeniui funkcija!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Žymos: 620 1, odos jungiklis, modchip jungiklis, gamepad jungiklis, padengti nintendo jungiklis, padengti nintendo lite jungiklis, data varlė, pereiti nintendo jungiklis nr pro, kreko jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis

Funkcijos 9 Nintendo jungiklis LiTE Silikono Atveju Apsaugos Atveju
Funkcijos 1 Atveju Nintendo Jungiklis NR LiTE
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Grūdintas Stiklas Screen Protector, nintendo LiTE jungiklis
Savybės 4 Nintendo Jungiklis LiTE stiklas
Funkcijos 10 pereiti lite atveju
Funkcijos 5 Raštas nintendo Lite jungiklis
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Modelio Numeris XYY190829RTT
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Bruožai 6 Už nintend jungiklis LiTE screen protector
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Savybės Atveju nintend jungiklis Lite
8 funkcijos Silikono Atveju Apsaugos Atveju Nintendo LiTE Jungiklis
Funkcijos 3 Nintendo jungiklis LiTE priedų
Funkcijos 7 Nintendo jungiklis LiTE Stiklas Screen Protector

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai