10vnt Žvakių Laikikliai Aukštos Kokybės Patvarus Žvakių Laikikliai Stiklo, Žvakių Laikikliai Tealight Žvakių Laikikliai Vestuvių Namų

w153081

€12.26

-11.78

€24.04

-49 %

Nauja prekė

Aprašymas

Šie stiklo votives yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, kuris yra saugus naudoti kaip žvakių laikiklis, nes šis specialus stiklas nebus gauti perkaitinti.Užpildyti jį su standartiniu votive žvakės, arbata šviesos arba flameless baterijomis, žvakė arbata-šviesos sukurti patrauklią, be bet kokiai progai.

Savybės

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: Stiklas.

- Dydis: 6.20 x 6.20 x 4.50 cm/ 2.44 x 2.44 x 1.77 colio.

- Pagamintas iš aukštos kokybės stiklo medžiaga, jis yra patvarus, praktiškas ir saugus naudoti.

- Tai unikalus stiklo votives urmu puikiai veikia, kaip dekoratyvinis stalo puošmena jūsų kasdienio naudojimo namų dekoro, šalies ar vestuvių dekoras.

- Lygaus paviršiaus, be burbuliukų ar ausele, sutirštės taurės kūno, kad ji toli nuo krekingo.

- Įskaitant 10 vienetų aišku, žvakių laikikliai.Sukurkite romantišką atmosferą jums ir šiltas šviesos, žvakių laikikliai verčia žmones jaustis patogiai ir atsipalaidavęs.

- Tinka valgomojo stalai, skaitikliai, šalys ir vestuvių papuošalai be neatrodytų per daug

10 x Žvakių Laikiklis

Žymos: aluminuim arbata šviesos turėtojas, jarron žvakių laikiklis kristalų, namų, šviestuvai žvakių laikiklis, žvakidė, žvakė stiklas žvakių laikiklis, candl turėtojas, švenčių tealight žvakių laikikliai, vestuvių žvakė stovi, candleholder stiklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai