Modernus Miestas Serijos Drobės Tapybos Golden Gate Bridge Spaudinių Sienos Meno San Francisko Juoda ir Balta Plakatas Biuro Dekoras

w153211

€2.97

-1.99

€4.96

-40 %

Nauja prekė

- Plakatas atspausdintas ant Drobės, kas yra vienos rūšies geriausia medžiaga plakatas.Jis yra storas, tvirtas,atsparus vandeniui, plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Jis idealiai tinka namų dekoro, vaikai bedroomdecoration, svetainė, papuošalai, dovana.

- Paprastai, mes spausdinti pagal faktinį nuotraukos dydis( Ne Sienų ), jei jums reikia pridėti sienos dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų pateiktas užsakymas.

Pastaba: Tai yra plakatas, tik medinis rėmas nėra įtrauktas.

- www.pajudek.lt Standartinis Platinimo: Siųsti daugumai šalių.Tai trunka apie 25-40 Darbo dieną atvykti.

- Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę.Dėl rusijos pašto politikos koregavimas,pirkėjai paprastai tik pilnas pavadinimas, prašymo gavimo dienos.Ačiū.

- Jeigu pirkėjas yra iš Brazilijos, jei norite pasirinkti, greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL / UPS / EMS, šiuo atveju,jums reikia pateikti savo mokesčių ID iki mokėjimo ar mes galime siųsti ne jūs, ačiū jums.-

Dauguma klientų paklausti apie tarifus.Atsiprašome, mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Mes canwrite mažesnės vertės ir siųskite kad kaip dovana jums.

Jei jūsų šalis turi griežtą politiką dėl importorders, prašome siųsti mums pranešimą kai užsakymo.Mes rašyti vertė norite paskelbti.

- Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia qualityissue, prekės negavo ir kt.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Žymos: virtuvė ne klijuoti visos, juoda ir balta muzikos plakatas, dekoras aukso, mėlyna ir balta porcelianinė vaza, diego maradona plakatas, niujorke drobė, auksinių vartų tiltas, metall, numeris tapybos aukso, islamo drobė sienos menas 5 gabalas, undertale rašalo sans

Drobė Spausdinama Spaudinių ir Plakatai
Kaligrafija kaip aprašyta
Kilmės KN(Kilmės)
dekoras Sienų dekoras
Stilius Mordern
Technics Purškiamojo Dažymo
Medžiaga Drobė
Forma Vieną
Paramos Bazės Drobė
Prekės Pavadinimas TOWOTO
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmas Be Rėmelio
Modelio Numeris B506
Kambarys Klasifikacija Biuro, svetainė,
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Yra Protingas Prietaisas No
Originalus Taip
Formos Vertikalus Stačiakampis
Namų Dekoras Sienos Menas
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Dalykai Kraštovaizdžio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai