Aukštos Kokybės Nuotolinio Valdymo Fire Truck 4-kanalų Nuotolinio Valdymo Gaisrinės Transporto priemonių, Žaislų Automobiliai Vaikams

w153547

€10.72

-5.05

€15.77

-32 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Pabrėžti Funkcijos: 4-kanalų nuotolinio valdymo ir kietas žibintai ir t. t.

2、4-kanalų Nuotolinio Valdymo: Tai RC žaislas sunkvežimis gali būti naudojamas laisvai naudojant 4-kanalo nuotolinio valdymo sistema, kuri suteiks begalinį malonumą vaikai.

3、Realus Jausmas: žaislas automobilis yra puikus modeliavimo išvaizdą, kuri gali suteikti jums tikroviškas ir įspūdingas aidimas patirtis.

4、Aukštos Kokybės: RC gaisro sunkvežimių, pagaminti iš premium ABS medžiaga yra skirta vidaus arba lauko naudojimui, įskaitant veja, terasa, kambarių, preschools, vaikų darželis ir bet kur kitur.

5、Puiki Dovana: Šis žaislas fire truck ne tik didina vaikų priešgaisrinės supratimą, bet taip pat pagerina bendravimo tarp jūsų ir jūsų vaikams.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nuotolinio Valdymo Fire Truck

Pakuotė: atvira langą

Produkto svoris: apie 506g

Gaminio dydis: apie 22*8*10cm/8.66*3.15*3.94 į

Spalva dėžutės dydis: apie 37*10.5*18cm/14.57*4.13*7.09 į

Medžiaga: ABS plastikas

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: AA baterijos*2 (nepridedami)

Kūno baterijos: AA baterijos* 3 (nepridedami)

Kanalas: 4

Pakavimo Sąrašas:

Nuotolinio Valdymo Automobilis * 1

Nuotolinio Valdymo Pultas * 1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI A H savo pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: rc sunkvežimių, plakatas vaikai gaisrinė mašina, nuotolinio valdymo automobilis 4x4 70, 4 taktų dujų variklis, nuotolinio valdymo sunkvežimių 4x4, d90, gaisrininkas sunkvežimių nuotolinio valdymo žaislas, 110 skaitytuvas, 4 taktų v variklis, 4 kanalų nuotolinio reciver

Dizainas Kita
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas MINOCOOL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai