Didelės nuolaidos!!! V48.88/v48.99 SBB Pro2 Raktas Programuotojas Parama, Automobilių 2018 Pakeisti SBB V46.02 v33.02 SBB Key Programuotojas

w154270

€42.99

-7.59

€50.58

-15 %

Nauja prekė

Prašome Atkreipti Dėmesį : 1. SBB negali atnaujinti online, ar jis bus sugadinti įrenginį. 2. SBB paramos Programavimo naują mygtuką, kai jūs pamestas automobilio raktas , Ne Klonavimo klavišą, kai jūs Turite originalus raktas. 3. V48.99 ne tik simbolinis, gali naudoti visus laiko 4. Koks skirtumas tarp SBB V48.99 ir SBB V46.02? a.SBB PRO2 V48.899 dirbti TYT G chip.SBB V46.02/V33.02 negali dirbti už TYT G chip.b.SBB V46.02 remti automobilių iki 2015 metų, SBB V48.99 Parama naujų automobilių 2017.12. kaip Acura 2017, už Chevrolet 2017, už Buick 2017, už Cadillac, už GMC 2017, už FD 2017, Dodge 2017, už TYT 2017.

Paryškinkite: 1. Remti dauguma modelių transporto priemonėse PIN kodo skaitymas ir pagrindinės rungtynės. 2. Palaiko atitinkamą klavišų be originalo klavišą, kai transporto priemonės. 3. Tai pagrindinė išsamią paieškos priemonė ir populiariausi rinkoje šiuo metu.Funkcijos: 1. Programavimo naujas 2 raktai. Skaityti klavišus nuo imobilaizeris atmintyje 3. Išjungti klavišų nebėra automobilio savininko turimą 4. Operacija naudojant meniu vadovaujasi programavimo 5. Programavimo naujas nuotolinis valdymas 6. Programinė įranga, su visa baze, kurioje yra visi svarbiausi transporto priemonė, Kaip SBB Universalus Raktas Programuotojas Darbai: SBB key programavimo įrankį galite vis dar padaryti klavišą, net jei jūs prarado savo automobilio raktus, nes SBB sąsaja skaito lusto duomenis iš OBD diagnostikos sėdynės.Kaip Naudoti SBB, Kad Klavišai: 1. Prieš paleidžiant SBB key programuotojas, prašome įdėkite tuščią naują raktą į savo automobilį "keyhole"; 2. Įjunkite degimą; 3. Įdėkite SBB 16-pin sąsaja į savo automobilį OBD2 diagnostikos sėdynės. 4. Vykdykite nurodymus, parodė ant SBB ekraną.SBB key programuotojas kopijas chip pagal automobilio modelį, ir programos labai svarbu ne klonai klavišą, jums tik reikia įdėti SBB 16-pin sąsaja į savo automobilį OBD2 diagnostikos sėdynė, tada skaityti imobilaizeris pin kodą iš imobilaizeris iškelties/EEPROM automobilio, prieš rašant jį į naują tuščią klavišą.DUK: klausimas: Kodėl SBB neturi daug jungčių?A: Šis produktas gali tiesiogiai prisijungti su automobilio OBD2 jungtis 16pin.Q: Ar SBB senos jungtys pakuotėje?A: Ne, nėra.SBB yra prijungtas prie automobilio per OBD2 kabelis.Q: Jei SBB gali būti atnaujinti ir kaip tai padaryti?Prašome don ' t pabandyti atnaujinti patys, programa gali užrakinti.Mes išleisti jį į svetainę, kai ten ateina atnaujinti informaciją.Q: Kokie automobiliai gali šią prekę programavimo?A: SBB yra univeral klavišą programavimo įrankis.Jis gali padaryti daug automobilių, tačiau į detales, automobilių suderinamas, sąrašas, yra failų mūsų svetainėje arba galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

Kalba: Italų / Vokiečių / Prancūzų / Anglų / Ispanų / Graikų / Portugalų / Turkų / Rusų

SBB Raktas Programuotojas yra universalus raktas programuotojas, programavimo kelių markių automobilių raktus, todėl jo programinės įrangos, kurių duomenų bazėje pateikiama svarbiausia informacija apie transporto priemonę.Palyginti buvęs versija, kuri palaiko pasaulinę automobilių, SBB key programuotojas V33.02 remti naujų automobilių, pavyzdžiui, 2010 ir Hummer.

SBB Raktas Programuotojas yra naujas įrenginys, naudojamas kaip nešiojamas įrenginys, programavimo raktai stabdžių žibintas, imobilizatorius vienetų transporto priemonių.Dėl integruotos aparatūros SBB reikia ne daugiau nei OBDII kabelį atlikti įvairias funkcijas.

Pakavimo Sąrašas:

1pc x SBB Pagrindinis įrenginys

1pc x OBD II kabelis

1pc x KINTAMOSIOS srovės adapteris

1pc x CD su vartotojo vadovai

Realios Foto Parodyti V48.99:

Realios Foto Parodyti V48.88: Reali Nuotrauka Rodo, V46.02:

Realios Foto Parodyti, V33.02:

Prašome Notic:

Nes gamina neturės advanced notic pokyčių iki produkto pakuotės,kilmės vietą, arba kai kurie priedai,mes negalime užtikrinti, kad klientai gautų prekės yra lygiai tas pats su parduotuvės nuotrauką, ir produkto apibūdinimas.Tačiau mes galime užtikrinti, kad produktai visi tą patį su geros kokybės rinkoje.Jei mes neleidžia atnaujinti nuotraukos ar informacijos, susijusios laiku, prašome padaryti geriau suprasti.

1.Mes galime priimti visus rūšies mokėjimo.

2.Prašome patvirtinkite produktu ir pristatymo adresą.Ir prašome palikti mums pranešimą pasakyti, kiek naudos gali būti parašyti tinkamą apie produktus.

3.Mes jus palikti pranešimą jums sekimo numerį, kai pavedimas išsiųsti.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą apie siuntimo.

1.Apie laivybos laikas,Paprastai Kalbant,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo.15~30 dienų HK Post Oro Paštu.

2.Atkreipkite dėmesį, kad jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, jums reikia atkreipti kitų 36usd nuotolinio siuntimo mokesčius.

3.Prašome palikite mums žinutę, pasakykite mums, užsakymo vertę, kurią galime rašyti ant pakuotės.Mes turime daug patirties muitinės formalumus.Prašome pranešti mums, ką yra geriausios kainos jums deklaruotos vertės paketą, taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių.Kaip žinome,Vengrija, rusijos Federacija ir TURKIJA turi griežtas importo politikos", todėl, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis, jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.Jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo).

1.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gaunate siuntinį, jei jūs gaunate sugedusį elementą.

Žymos: novica nuolaidos kodas, uždara nuolaidos kodas, sbb silca, umoro nuolaidos kodas, pandora žavesio žvaigždė david, Smulkių Plunksnų, PW100, stainlesssteel, kodas nuolaidos, juul nuolaidos kodas

Programinės Įrangos Versija sbb v48.88/48.99
Aparatinės Įrangos Versija sbb v48.88/48.99
Kalbos lietuvių
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OBDIICAT
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai