40New Prabanga Lova skleisti lovatiesė Karalius ir Karalienė dydžio Lova padengti nustatyti Čiužinys topper Antklodės Užvalkalas couvre šviečia colcha de cama"

w154324

€63.47

-51.93

€115.40

-45 %

Nauja prekė

Medžiaga:

Lovatiesė pusėje viršuje yra pagamintas iš medvilnės.

Lovatiesė pusėje apačioje yra pagaminti iš poliesterio

Karalienės dydžio 3Pcs 1 vnt Lovatiesė:230*250(91*98inches), 2 vnt. pagalvių Užvalkalai:48*74cm(19*30inches) King size 3Pcs 1 vnt Lovatiesė:245*270(96*106inches), 2 vnt. pagalvių Užvalkalai:48*74cm(19*30inches)

1 cm = 0.3937008 cm

Maloniai priminimas

Mes jums parašyti, mažos vertės pagal sąskaitą faktūrą, siekiant padėti jums atsikratyti mokesčių.jokių importo mokesčių, muitų nėra įtraukti į kainą.kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis arba savo šalies Custome tarnyba.ačiū

Su skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis.

Visi patalynės komplektai turi didmeninę kainą pardavėju.Prašome susisiekti su mumis, jei esate pasiruošęs prisijungti prie mūsų.

Rusijos Klientams, pls, prašome NAUDOTI SAVO PILNĄ VARDĄ, pateikti užsakymą, ačiū!

nes tarpmiestinio transporto, patalynės rinkinys yra ne toks plokščias kaip nuotraukoje, prašome nuplaukite ir geležies, bus lygus ir gražus, kaip nuotraukoje.

mes padarėme pakuotėje yra stora, nes ilgą atstumą, kai atidarote jį, prašome pasirūpinti, kad nebūtų sumažinti jį.ačiū

Jei perkate du gabalus arba daugiau mano parduotuvėje galite mėgautis off 5% nuolaida

Spalva 1

Spalva 2

Spalva 3

4 spalvos

Spalva 5

Spalvos 6

Spalvotas 7

Spalva 8

Spalva 9

10 spalvų

Apmokėjimas: šiuo Metu galite atsiskaityti visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Pirkėjas pastaba: Paprastai laivybos bus sutvarkyta per 1-3days po apmokėjimo .Mes visada naudojame greitas pristatymas būdų, kaip nemokamai,pavyzdžiui, "Fedex", UPS,TNT,DHL, ir mes nuspręsime naudoti laivybos kompanija, jei norite, konkrečią laivybos bendrovė,, palikite mums žinutę.Šis neįprastas laikas.Man reikia kiekvieno žmogaus supratimo ir kantrybės laukti.Aš taip pat tikiuosi, kad kai aš siunčiu, jūs galite gauti sklypą kitą minutę.Bet aš neįsivaizduoju.Nes aš negaliu nuspręsti, greitis logistika.Dėkojame už jūsų supratimą!Atsiliepimai:" Jei turite kokių nors klausimų, mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai bus sveiki, galite atsiųsti mums laišką.Mes stengiamės atsakyti jums ir spręsti savo problemas.

Žymos: lovos lovatiesė, meno king size lova, padengti de šviečia, lovos šuo pet, sateen lapas, fairie karalienė, padengti čiužinys, niūrus, lova topper, kavos staliukas nemokamas pristatymas

modelis Verpalai Dažyti
Technics Audiniai
Naudoti viešbutis
Modelio Tipas Kietas
Audinio Skaičius 60
Stilius Tvilas
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Siūlų Skaičius 500TC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai