AiSpark Devastator Bakas Mobiliojo Roboto Platforma

w154687

€65.65

Nauja prekė

ĮVADAS DFRobot išdidžiai pristato Devastator Bakas Mobili Platforma, mūsų naujausias sekti mobiliojo roboto platforma.Jis yra visiškai suderinamas su daugeliu populiarių valdiklių rinkoje, pavyzdžiui, minėto sprendimo Arduino, Aviečių Pi ir pan.

Į Devastator naudoja didelio stiprio aliuminio lydinių, kuris daro jį labai tvirtas ir patvarus.Greitųjų motors " ir "premium" dainos taip pat leidžia judėti greitai visur.Kas daugiau, jis gauna naudos iš aukštos kokybės sustabdymas ir turi išskirtinį mobilumą visoje net sunkiausias reljefą.

Vartotojai gali pridėti įvairių jutiklių, actuators, grotuvų ir valdytojai e.g.Romeo All-in-one, Raspberry Pi Model B+) su keliais montavimo angos Devastator platforma.Tai puikus mėgėjai, švietimo, konkursai ir mokslinių tyrimų projektus.

Платформа для мобильных роботов \ Devastator Bakas Mobiliojo Roboto Platformą, Kaip Bevielis Valdymo Aviečių Pi Bakas | Mert Arduino ir Technologijų DFrobot DEVASTATOR | Robotų Bakas Platforma Pranešimas: Ultragarsinis jutiklis ir kontrolės valdyba, nėra įtrauktos į šį rinkinį.

Naujoji produkto versija pasikeitė hex lizdas varžtas Filipas galvos varžtas, kuris yra lengviau surinkti.Be to,instrukcijoje buvo atnaujintas.

SPECIFIKACIJOS Darbinė Įtampa:3-8V DC Vairuotojo rato skersmuo : 43mm(1.69") Maksimalus Greitis: ne didesnis kaip 36 cm/s Motor Specifikacija:pamatyti Dydis:225*220*108mm(8.86*8.66*4.25") Svoris:780g DOKUMENTŲ PRISTATYMAS SĄRAŠĄ Devastator Bakas Mobiliojo Roboto Platforma x1 PROJEKTAI

Žymos: aviečių pi 4 b 8 gb, robotas žaislas, pin rasbery pi, rasbbery pi 4, 4 raspberry pi model b, rob moterims, aviečių pi 4 jutiklis, arduino dfrobot, platformos robotas, kortelės grafinis

Prekės Pavadinimas DFRobot
Demo Valdybos Tipas Aviečių pi 2 b

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai