EMS Massager Svorio Mašinos Vibracijos Grožio Prietaisą, Infraraudonųjų spindulių Kūno Sliming Massager Odos Priežiūra, Veido Kūno DropShip

w155654

€15.85

-15.85

€31.70

-50 %

Nauja prekė

EMS Massager Svorio Mašina yra 3 funkcijos

EMS + Infraraudonųjų spindulių + Aukšto dažnio vibracija, padeda jums deginti riebalus ir sugriežtinti odą, atkurti elastingumą ir aktyvus ląstelių gerai, reguliuoja vidaus sekrecijos ir paspartinti vartoja riebalų.

Savybės Aukšto dažnio vibracijos grožio prietaisas

paspartinti medžiagų apykaitą, taip skatinti svorio.AVS gali pašalinti riebalai ir riebalų perteklių pilvo, kurie gali padidinti ir stangrina odą.

EMS stimuliuoja raumenis su pasyvaus judėjimo pagal mikro srovė.

Raumenų judėjimas sunaudoja riebalų, cukraus ir angliavandenių, iš aplinkinių audinių.EMS mašina su 5 režimai:Sriegikliai, Masažas, Minkyti, metalo Laužą, Sliming. 5 lygio intensyvumo už savo pasirinkimą.

Infraraudonųjų spindulių massager yra intrared gydymo pareigos:

skatinti riebalų deginimą organizme, gali atkurti elastingumą ir aktyvus ląstelių daugiau kruopščiai.Naudojant galia nuolat pasiekti poveikį masažuoti ir atsipalaiduoti.

Paprasta naudoti namuose ar kelionės.

Į sliming mašina tinka visų rūšių odos.Į tainless plieno zondas, anti-oksidacijos ir patvarus.Tai massager NEBUS karšta, bet ji veikia.

Produkto Aprašymas

Svorio Mašina, kuria siekiama

*Užsispyręs riebalų ir celiulito *Paburkimą *Strijų ir randų *medžiagų Apykaitos ir kraujo cirkuliacijos techninis-off *Saggy,atlaisvinkite odos,raukšlių ir linijų *Spuogai,defektų ir tamsių dėmių *Nuobodu odos tonusą *Juoda ratą,maišeliai ir smulkias linijas.

Naudoti EMS su Masažo Pagalvėlės

Yra 5 režimai EMS funkcijas, žmonės gali pasirinkti vieną, pagal savo nuojautą.Siūlau klijuoti trinkelės pagal žemėlapį(naudojimo instrukcija ), yra šešios funkcijos: pilvo kietėjimo, hip sugriežtinimas, juosmens grožio pilvo grožio, odos grožį, svorio mažinimas. 1.Valyti valymo srityje savo kūną. 2.Prijunkite vieną pusę EMS vielos pagalvėlės,ir kita įranga. 3.Pašalinkite apsaugines plėveles nuo pagalvėlės,ir tada klijuoti pagalvėlės ant gydymo srityje.Nesutampa dvi pagalvėlės. 4.Įsitikinkite, kad EMS intensyvumas yra 0 lygio. 5.Įjungti, paspauskite PINIGŲ mygtuką,pasirinkite tinkamą EMS lygio dešinėje prietaiso kūno. 6.Iš naujo nustatyti EMS intensyvumo lygis, 0, kiekvieną kartą po naudojimo. 7.Dvi pagalvėlės, turi būti naudojamos kartu tuo pačiu metu.

Riebalai Pašalinti Mašina Paketas Apima

1 x Kūno EMS Sliming Massager 4 x EMS Susisiekti Trinkelės, 1 x Švino Viela 1 x Maitinimo Adapteris 1 x Vartotojo instrukcija Prašome atkreipti dėmesį: 1.Tai yra normalu, kad riebalai pašalinti mašina bus NE gauti karšto, kai jūs naudojate; 2. Dėl sonic funkcija veiktų ant nerūdijančio plieno paviršiaus pabaigoje priemonė, sonic, mechaniniams smūgiams, gaminama, kuris turėtų būti aukščiau K arba M. Bet Jei energija yra per stipri, ji yra lengva sudeginti epidermį ir net sunaikinti poodinių ląstelių.Todėl, mūsų gamintojas sumažinti energijos sonic ir padaryti K-klasė yra žemiau 2W, M-class bent keletą w, ir jų dažnumas yra kaip aukštas, kaip įmanoma.Todėl, kad liaudies kūnas bus nesijaučia vibracijos, bet jis padeda numesti svorio ir yra saugus.Jūs galite padaryti, vandens testas jaustis kaip sonic darbo.Įdėti vandens lašas ant apvalaus metalo dalykas, ir savo ruožtu skyrius, Sonic " Režimą.Pamatysite, kad vandens lašelis vibracija labai dideliu greičiu.

Kiekviena funkcija gali būti naudojamas atskirai arba kartu su įvairiomis funkcijomis

1. EMS 2. INFRARAUDONŲJŲ spindulių 3. AUKŠTO DAŽNIO VIBRACIJA 4. EMS+INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ 5. INFRARAUDONŲJŲ SPINDULIŲ+AUKŠTO DAŽNIO VIBRACIJA

Žymos: lieknėjimo prietaisai, grindų lempos, raudonos, mašina de masažas, fluffi gleives, naujausių prostatos masažo prietaisas, badinono masažas ginklą, mat gumos masažas, dhl, pro infraraudonųjų spindulių massager, kamuolys lipni

Prašymas Juosmens
Prekės Pavadinimas OLOEY

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai