Baltos Lipnios Vandeniui Vinilo Tapetai Sienų Lipdukai Vaikams, Miegamojo Kambarį Sienos 1/3/5 Matuoklis

w155931

€4.14

-0.36

€4.50

-8 %

Nauja prekė

Bendrovė specializuojasi gaminti visų rūšių lipnios tapetai Pirkti instrukcijos: mažmeninė pirkėjai turi pirkti pakankamai kiekį vienu metu, ten bus spalvos skirtumas perkant partijomis, atkreipkite dėmesį! [Specifikacijos]: 40cm*1/3/5m/roll. [Storis]: Įskaitant apačios į popieriaus apie 0,2 mm. [Medžiaga]: PVC medžiaga, atspari vandeniui ir drėgmei atsparus, atsparios ugniai ir liepsną. [Funkcijos]: atsparus Vandeniui paviršius, Klasę B1 antipirenas!Apie chromatines aberacijas: dėl skirtingų apšvietimo, fotografavimo kampai, skirtingų monitorių ir kitų veiksnių gali sukelti chromatines aberacijas, kad tinkas aprašyme yra nuoroda tik.Prašome kreiptis į faktinę spalva gavo.Jei esate labai atidūs chromatines aberacijas, prašome pirkti atsargiai.Prašome žinoti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo konsultacijos!

Konkreti operacija

1.Priemonės ir supjaustyti Atsikratyti pašalinių medžiagų ar dulkių fome paviršiaus, kur thae žievelės ir klijuoti tapetai bus pridėta sureguliuokite popieriaus paviršiaus ir padalykite 10-15mm didesnis nei faktinis dydis paviršius 2.Nulupkite ir klijuoti Atskirti žievelės ir klijuoti apmušalus pridedami cellotape apie abu tento kraštai ir patraukite juostelę ant abiejų pusių 3.Nulio Pridėti žievelės ir klijuoti apmušalus į paviršių, paspauskite šis produktas, pradedant nuo centro dalies link išorinės dalies, o tebetaikomų pagrindo popieriaus, truputį 4.Sklandžiai Sklandžiai Jei yra oro burbuliukų, po dirželio žievelės ir klijuoti apmušalus, atsikratyti su adata arba taško, peilis(Išskyrus Popieriaus Pynimo Produktų)

Žymos: rock tapetai lipdukas, likti lipdukas, vinilo plėvelė, 3d wallpap, matuoklis, ph dirvožemio, wallpap, 3d rose grindų plytelės, 3d sienos lipdukas, raštuotas lipnus popierius rulonais, sienos dokumentų namų dekoro šalį

Modelio Numeris Y802
Funkcija Anti-static
Vinilo Tapetų Tipas Popieriaus Atgal, Vinilo Tapetai
modelis Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Namų ūkio
Medžiaga Vinilo
Stilius Modernus
Sertifikavimo NĖRA
Paviršiaus Apdorojimas Exfoliator
Dydis Width 40 cm and Length 1/3/5 meter
Tipas Vinilo Tapetai
Prekės Pavadinimas WXSHSH
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Mokestis Vienetas Usd/Roll

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai