Nuogas Baleto Triko Mergaitėms, Vaikams, Šokių Bodysuit ilgomis Rankovėmis Apatiniai Pieno Šilko Triko Paauglių Gimnastikos Triko

w156317

€7.03

-1.23

€8.26

-14 %

Nauja prekė

Merginos, Nuogi Baleto Triko Ilgomis Rankovėmis Apatiniai Pieno Šilko Triko Moterims Baleto, Gimnastikos Triko

Medžiaga: Pieno Šilko Amžiaus Grupės: Vaikai, Vaikas, Mergina, Modelis: Nugaros,Ilgos Rankovės Svoris: apie 0.15 kg Spalva: Nude Tiekimo Tipas: OEM ar vertybinių Popierių MOQ: Ne mažiausia akcijų, kad Kainos yra derybų, atsižvelgiant į skirtingose kiekį.Kainos priklauso nuo kiekio.Dydis Lentelė:

1inch=2,54 cm

Pastaba: 1. Dydis yra Azija dydis, prašome pasiimti savo matavimus, pasirinkti tinkamą dydį priklausomai nuo Ūgio, amžiaus, yra tik nuoroda.ir jei jūsų vaikai yra šiek tiek Plumb, Prašome pasirinkti vieną didesnį dydį. 2. Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti 1-3 cm leistiną intervalą klaida. 3. Dėl tokių veiksnių, kaip ekrane pikselių, todėl gali ir būti šiek tiek spalvų skirtumas.

Straipsnis Apima:

1 X Mergaičių Šokių Leotard (Be Jokių Baleto Šokių Priedai,Jei Norite Įsigyti Daiktų, Kaip Nuotraukoje,Prašome Įvesti Į Mūsų Parduotuvėje.)

Klientų Parodyti

Bendrovės Apžvalga

Žymos: bolivudas sijonas, baleto leotard moteris, ją lycra, gk gimnastika drabužiai, danc leotard, baleto praktikos tutu, sluoksnis pieno medvilnės, balet mergina, šokių drabužiai moterims, leotard moteris

Pakuotė Ilgomis Rankovėmis
Medžiaga Mikropluošto
Lytis Merginos
Pavadinimas Merginos, Nuogi Leotard
modelis Ilgomis Rankovėmis, Apatinės Nugaros
Šokių Tipas baletas
Dydis M, L, XL, 2XL
Prekės Pavadinimas Daydance
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Ruožas, Kvėpuojantis
Modelio Numeris 1588031
Naudojimas Baleto Leotard, Nuogas Šokis Apatiniai
Kokybė Aukštos Kokybės
spalva nuogas
Amžiaus Grupė Vaikų Mergaičių Vaikai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai