Silikono Kaliošai, Blest Svečių Batai Apima Sniego Vandeniui Daugkartinio Naudojimo Slydimo

w156319

€6.70

-3.62

€10.32

-35 %

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

100% aukštos elastinga netoksiškas silikono medžiagos.Labai atsparus vandeniui ir neslidūs veiklos, užtikrinant, patvarumo ir ekologiškumo.Batų padengti, taip pat yra įrengta su ypač protektoriaus prevencijos mechanizmą vienintelis slydimo.

Kaip integruotos liejimo batai padengti, tai vientisas ir siūlo puikus vandeniui funkcija.Lengvas & sulankstomas dizaino, kad jis tobulas, saugomą jūsų kuprinė ar rankų maišą.neužima vietos, lengva nešiotis.Tampri medžiaga, tinka visų žmonių, batai, lengva įdėti ir išimti, galite jaustis saugūs, net nuo staigaus lietaus.

Nesvarbu, ar esate pjovimo žolė, plauti automobilį, vaikščioti šuo, žaisti Boulingą, kempingas, vyksta festivalis, į paplūdimį, žvejoti, žaisti ant sniego ar žiūrėti vietos sporto, jūs rasite šių nešiojamųjų kompaktiškas batų apima puikus, kad jūsų batai turi būti švarūs ir sausi.

Septynių spalvų yra puikiai papuošti savo batus.Mūsų vandeniui batų dangteliai yra storesnis ir patvaresnis nei kiti panašūs silikono batų apima.

Lietaus batų dangtis yra pagaminti iš super minkštos ir storos silikono gumos medžiagos, kurių ji yra daugkartinio naudojimo.Su puikus elastingumas, ji yra sulankstomas ir erdvės taupymo.Kaip integruotos liejimo batai padengti, tai vientisas ir siūlo puikus vandeniui funkcija.

Batų Odos - Daugkartinio naudojimo Batų Apima (yra 3 dydžių)

Pora pakartotinai naudoti, elastinga silicio apima apsaugoti jūsų batus nuo elementų, tinka visais metų laikais.

Plačiai Programos - Apsaugoti batus nuo purvo, lietaus, sniego, ižas; Puikiai tinka žmonėms, kurie turi išeiti į lietaus/sniego dienas ir lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, kelionės, lėktuvu važiuoja, kelių kelionių, atostogų; laikyti savo batus valyti keturis sezonus naudoti.

Su puikus elastingumas, ji yra sulankstomas ir erdvės taupymo.Kaip integruotos liejimo batai padengti, tai vientisas ir siūlo puikus vandeniui funkcija.

NON-SLIP & SULANKSTOMAS ir NEŠIOJAMIEJI: neslidžios lietaus batų padengti gali būti stabilumo, kai lyja, ir keliai šlapi.Lengvas & sulankstomas dizaino, kad jis tobulas, saugomą jūsų kuprinė ar rankų maišą.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis: S\M\L

Spalvos:Rožinė,žalia,juoda,mėlyna,balta

Pastaba:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Negalima naudoti patalpoje sklandžiai grindų plytelių, stiklo, metalo ir kitų lygių grindų.Taip, ne slydimo.

Tai nėra rekomenduojama, seniems žmonėms, nėščioms moterims.

Išvengti auskarų aštrių daiktų.

Griežtai draudžiama vaikams naudoti kaip galvos apdangalai, siekiant išvengti uždusimo.

Batų danga yra elastinga.Rekomenduojama naudoti jį pagal atitinkamą dydį.Nebandykite ištraukite jį per daug.

Batų dangtelis uždedamas ant batų, prašome nenaudokite basomis.

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 pora x batų apima

Žymos: atsparus vandeniui batų apima koja, valtis padengti sunkiųjų, batų sniegas, gopro hero silicio, mielas batai padengti lietaus vandeniui, dviratis batų, vandeniui atsparus dangtis, įkrovos padengti sniego, altura vandeniui kaliošai, tamsiai apima batai, vandeniui atsparus vandens batai

Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas KLV
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 1 pora
Modelio Numeris 123
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Atsparus vandeniui ir neslidžia
spalva Rožinė,žalia,juoda,mėlyna,balta
Dydis S\M\L

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai