AGT HRC55° smailas kamuolys nosies pabaiga malūnas kūginę pabaiga malūnas volframo plieno siaurėjantys Aliuminio dalių, plastikų liejimo vario dalys

w156572

€3.73

-0.19

€3.92

-4 %

Nauja prekė

AGT HRC55° smailas kamuolys nosies pabaiga malūnas kūginę pabaiga malūnas volframo plieno siaurėjantys Aliuminio dalių, plastikų liejimo vario dalys Produkto aprašymas Specifikacija: Šerdies skersmuo: 4/6/8mm Bendras ilgis: 38mm 50mm 75mm, 100mm Prekės Pavadinimas: JIALING Medžiaga: kieto karbido Savybės: Šis rinkinys karbido Frezavimo Cutter yra puikus pakaitalas jūsų CNC mašinos, kad jums patiks, tikslias, lengvai pjovimo patirtį.Naudojimas: Aliuminio dalių, plastikų liejimo vario dalys, titano lydinių, aliuminio lydinių, vario lydinių, nerūdijančio plieno šlifavimo Saugos nurodymų: 1. Su ašmenimis produktą yra ne naudoti asmenys iki 18 metų. 2. Prekė yra naudoti tik pramonės pjovimo nepavojingas straipsnis.Paketas apima: 1PC

Mano Brangūs Jums:

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimas

Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą, ir su jumis

shippment:

a.Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis, Pristatymo laikas yra apie 20--60 dienų (Nr. stebėjimo informaciją )

Jei negaunate prekės , pls skundžiasi po prekių išsiuntė 60days , ir mes grąžinti pinigus tiesiogiai jums.

b.www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas apima dauguma laiškų pristatymas, pavyzdžiui: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Po Singapūras, Honkongas Post", Švedija Paštu, Posti Suomija, PostNL ir kt.Pristatymo laikas apie 15-60 dienų (su Stebėjimo Informaciją )

Jei negaunate prekių po to, kai prekės nustatytus 40days , pls susisiekti su mumis , mes patikrinti sklypas jums .Tada išspręsti jums artimiausiu metu.

Jei esate rusijos Klientų , pls palikite mums savo vardą ir pavardę su 3 žodžiai, ar jums gali negali gauti prekes sėkmingai.

c.www.pajudek.lt Premium Pristatymas, Pristatymo laikas yra apie 7-20days.Kai kurių nuotolinio šalyse, gali tekti 7-30days.(Su Stebėjimo Informaciją)

d.EMS, Pristatymo laikas yra maždaug 7-15 dienų ( Su sekimo numerį)

e.

DHL, " FEDEX, TNT , UPS , Pristatymo laikas yra maždaug 3-7 dienas (su Stebėjimo Informaciją )

Jei jūsų vieta yra maža , reikia mokėti daugiau už atokioje vietoje , arba pakeisti, kad laivas EMS

Parduotuvė paramos didmeninė, prašome palikti pranešimą aptarti didmeninių kainų bei logistikos būdų.

MOKĖJIMO

1) Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4)Apie tarifus

Klientai, kurie pasirinkti, kad laivas iš Kinijos, yra reikalaujama, turi savo pareigas.Jei jums reikia, mes suteiksime sąskaitas ir užpildyti mažesnę kainą.

Grąžinti

Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų prekės.Grąžinamosios išmokos bus suteiktas tuo atveju, jei prekės (- ių), nėra taip, kaip aprašyta ir, kai prekės (- ių), buvo išsiųstas atgal į pradinę būklę..

Žymos: smulkintuvas plaktukas, apvalus plienas kamuolys, grūdų smulkintuvas, pigūs pcb malūnas, cb09, gyvūnų pašarų malūnas, rievėtą pabaiga malūnas, laisvų rankų įranga siaurėjantys, cutter malūnas, kamuolys pabaiga malūnas

spalva juoda
Tipas Pabaiga Malūnas
Kilmės KN(Kilmės)
Skersmuo 6mm
Danga no
Medžiaga Kieto Karbido
Sertifikavimo NĖRA
Laipsnis R0.1
Modelio Numeris Pabaiga Malūnas
Pavadinimas siaurėjantys kamuolys pabaiga malūnas
Bendras Ilgis 70mm-100mm
Prekės Pavadinimas CHIA LING TIKSLUMO
Prašymas raudonmedžio kietmedžio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai