14 Rūšių Unikalus Dėlionės Vaikams Suaugusiųjų Paslaptingas Liūtas, Lapė Medinė Dėlionė Pjovimas Lazeriu Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Surinkimo Galvosūkiai

w156761

€5.99

-3.52

€9.51

-37 %

Nauja prekė

14 Rūšių Unikalus Dėlionės Vaikams Suaugusiųjų Paslaptingas Liūtas, Lapė Medinė Dėlionė Pjovimas Lazeriu Kiekvienas Gabalas Yra Gyvūnų Surinkimo Galvosūkiai

Produkto Savybės:

1. Pobūdžio, Tematikos Dėlionė: Su galvosūkį, jūs galite mėgautis atsipalaiduoti laiko su šį paslaptingą pelėda įspūdį!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė yra pagaminti iš mažų gabaliukų formos, kaip savanos gyvūnai.

2. Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagaminta iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, matomas lygaus paviršiaus apdorojimo, dėlionės yra aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir ji yra ekologiškas apsauginis sluoksnis.Tai gali būti konservuoti dešimtmečius, pakabinti ant sienos, ar perduotas kitiems brangimas.

3.Įgūdžių Tobulinimas: dėlionės gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.

4. Ideali Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Puikus Šeimos Žaidimas: Jigsaw puzzles ramus protas ir paskatinti novatoriškų meditacijos būseną.Dėlionė yra puikus tėvų-vaikų žaidimas.Ir tai gali būti žvalgybos žaidimų suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Produkto Specifikacijos:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: Liepų

Storis: 5mm/0.2 į

Dydis(apie):

S: 16*19.9 cm/6.30*7.83 į (0,2 kg)

M: 24*29.8 cm/9.45*11.73 į (0.35 KG)

L: 30*kurių 37,3 cm/11.81*14.69 į (0.45 KG)

Kiekis: S 100+ 200 M+ L 300+

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Žymos: dėlionės tigras, 3d rutulio įspūdį, pjovimas lazeriu, metalo folija, mediniai riešutai dėlionės, puzzl medienos, medinės dėlionės, puzzl, 3d "pasidaryk pats" metalo dėlionės, kūdikio karūna, sudėtingos medinės dėlionės

Modelio Numeris Dėlionės
Lytis Unisex
Stilius Gyvūnų
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
Amžius > 6 metų
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
Įspėjimas No
Puzzle Stiliaus bendra

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai