Nauja
Persirengimo Medžiaga Saugojimo Krepšys Spinta Drabužių, Žaislų, Stiprios Skalbimo Organizatorius Konteineriai

Persirengimo Medžiaga Saugojimo Krepšys Spinta Drabužių, Žaislų, Stiprios Skalbimo Organizatorius Konteineriai

w156984

€7.03

-2.22

€9.25

-23 %

Nauja prekė

Sulankstomas Saugojimo Spintelę: sulankstoma audinio stalčių funkcija yra patogi ir erdvės taupymo.Jūs galite tiesiog sulenkite juos, kai jūs nenaudojate arba, kai jums jų reikia keliauti.

2 tvirtas rankenas: Šis saugojimo dėžutė pristatoma su tvirta rankena iš abiejų pusių.Jie yra subtiliai, susiūti ir lengva paimti, todėl lengva jus imtis šiukšliadėžės

Keletą saugojimo-funkcinis taroje: pintinėse numatyta, lengvas, patrauklus sprendimas daugeliui saugojimo poreikius, pvz., (ypač apatinis trikotažas, sijonas, marškinėliai, liemenė, kelnės, džinsai ir kt.), mediniai žaislai, saugant augintinio produktų arba tiesiog laikyti savo azines ir laikraščiai.

Tvirta KONSTRUKCIJA IR dideliu TALPA: Šio saugojimo krepšys padidina saugojimo galimybes jūs lengvas ir kompaktiškas, sprendimai.

Spalva: juoda + pilka

Medžiaga: EVA + drobė

Dydis: maždaug 26 x 20 x 13 cm/10.23x7.87x5.11inch

Pakuotės Turinys: 1 x Saugojimo Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: krepšį galima dėti vieną ant kito, skalbinių krepšį, izgara, lauke organų, tušas saugojimas, lauke organizatorius esmalte, krepšelis stalčių, granulių skalbinių krepšį, organų žaislas, persirengimo organizatorius nuostabus, cestas skalbinių krepšį

Specifikacija Other
Stilius Modernus
Apkrovos Kita
Grotelės Kiekis Kaip apibūdinti
Produktas Drabužių Organizatorius
Formos Stačiakampis
Naudoti Drabužiai
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa Kita
Modelio Numeris laikymo krepšys
Technics Blizgus
Funkcija Įžuvinti
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai