Anime Puikus Kamuolys Bendras Lėlės SD Pėdkelnės Pėdkelnės Mielas Kojinės 2 Spalvų Cool lolita Lėlės kojinės

w157189

€5.05

-1.78

€6.83

-26 %

Nauja prekė

Dydis: 95cm tinka 155-168cm

Spalva: Balta(Rudenį ir žiemą), Odos Spalva(pavasarį ir vasarą)

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Prekė yra išmatuotas rankiniu būdu, 2-4cm klaida gali egzistuoti.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo ekrano prie ekrano.

Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo.ji paprastai trunka apie 20-42 darbo dienų klientus, priimti jų užsakymus (siųsti iš Kinijos oro paštu), Tai yra normalu tarptautinės laivybos, ir mūsų daiktai buvo pasiūlyti nemokamai laivybos, todėl nereikia nerimauti dėl siuntimo išlaidų, jie skaitė.Apie laivybos: ePacket 15-25 dienas.Kinija Paštu, Oro Paštu, 30-40days.EMS 10-20days.IE "Fedex" ir DHL 7-10days 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių ir 5 žvaigždės išsamus jūsų užsakymą. 2. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.mes garantuojame, kad mes 100% slove jokių problemų už jus. 3. Jei jums patinka e-mail mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau ir stengiamės padėti jums išspręsti problemą.Jei jis jums patinka susisiekite su mumis išspręsti bet kokias problemas, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.mes padarysime viską, kad patenkinti jūsų prašymą.

Žymos: mėtų lolita triko, juoda loli, nailono apsistoti iki, pėdkelnės lolita, tematikos lolita triko, keliaraištis gyvulių anime, dragon ball riedlentė kojinės, petnešos, didelis stora, suknelė lolita, gothic lolita

Lytis Unisex
Elemento Tipas Kojinės
Elemento Ilgio 95inch
Medžiaga Spandex
Modelio Tipas Animacinių filmų
Specialios Paskirties Kostiumai
Modelio Numeris 16515
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai