Kabo Lankstymo Šiukšliadėžės Virtuvės Kabineto Durų 8L Šiukšlių, Atliekų Dėžę su maišeliu Dozatorius

w157301

€17.52

Nauja prekė

PRODUKTO INFORMACIJA

SPALVA: Kava, Pilka DYDIS: 25.5*24*16cm MEDŽIAGA: PP+TPE KABLYS PLOTIS: apytiksl. 1in (per 2,5 cm tinka virtuvės, spintos)

PRODUKTO SAVYBĖS

【SULANKSTOMAS DIZAINAS】 Kūrybos sulankstomas dizainas, išsaugo daugiau virtuvės erdvę jums. 【DU VATU IŠ PERDAVIMAS】 Jūs galite pakabinti šiukšliadėžės, ant kabineto durų, arba ant kablio. 【ŠIUKŠLIŲ MAIŠELIS LAIKYMUI DIZAINO】 Intymi šiukšlių maišelis laikymui dizainas, šiukšlių maišas gali būti išgaunamas tiesiogiai, kai naudoti, tai yra lengvas atkreipti sklandžiai. 【PRAKTINIŲ ŠIUKŠLIŲ MAIŠO LAIKIKLIS】 Gali nustatyti atviro šiukšlių maišai. 【LENGVA ĮDIEGTI】 Pridėti kompaktiškas lankstymo šiukšliadėžės, bet spintos stalčių arba dureles. 【IDEALIAI tinka VIRTUVĖS/CAR/VONIOS kambario/BENDRABUČIO KAMBARĮ】 būti naudojami Ne tik laikyti šiukšlių, bet taip pat turėti, skėčiai ir laikyti užkandžiai/vaisiai/servetėlės ir kt.

Žymos: lata, šiukšlių "pasidaryk pats" perdirbimo dėžes, galite šiukšlių, bin šiukšlių, komplektas, virtuvės atliekų, šiukšlių, juoda balta virtuvės plytelės, gali alavo, sumetami į šiukšlių konteinerį, šiukšlių dėžės vonios kambarys metalo, šiukšlių perdirbimas

Tipas Sandėliavimo Kibiras
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 25.5*24*16cm
Medžiaga PP+TPE
Yra Protingas Prietaisas No
Formos Stačiakampio formos
Kablys Plotis maždaug. 1in (per 2,5 cm tinka virtuvės, spintos)
spalva Kava, Pilka
Funkcija Eco-Friendly
Struktūra Prie Sienos Tvirtinamas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai