Žaizdų siuvimo Praktikos Rinkinys Studentams Siuvimo Komplektą Įeina Įrankių Rinkinys Naujųjų Metų Dovanos Vaikams, žaislai vaikams, Žaislai#Y

w157860

€22.03

-14.69

€36.72

-40 %

Nauja prekė

Žaizdų Siuvimo Praktikos Rinkinys, Skirtas Profesinio Mokymo Įstaigų Studentų Siuvimo Komplektą Įeina Įrankių Rinkinys

Seling Taškų

PILNAS SIUVIMO RINKINYS: Ar esate slauga, chirurginė, arba profesinio mokymo studentas.Ar jūs norite praktiškai prieš pradedant tam tikrą darbą ar gyvenamąją vietą.Ši Siuvimo Rinkinys apima visus elementus, jums reikia praktikos išmokti visas reikiamas siuvimo mazgas technika.

Ilgaamžiškumas IR AUKŠTA KOKYBĖ-Mūsų aukštos kokybės Didelio Siuvimo Padas yra skirtas imituoti žmogaus audinių labai arti realaus gyvenimo-kaip situacijose.Ji turi tris sluoksnius teikti arčiausiai modeliavimas įmanoma: odos, riebalų, ir raumenų.Jis leidžia praktikuojančių siuvimo technika, su labiausiai autentiški ir tiesa gyvenimo sąlygų įmanoma.

REALISTIŠKOS TEKSTŪROS: Į siuvimo trinkelėmis ateina su 14 žaizdų rūšys, kurios yra neįtikėtinai realistiški padėti moksleiviams išmokti tinkamai procesas siūti žaizdas.Jis pasižymi patobulinta patvarus akių sluoksnis tarp lacerated odos sluoksnį ir riebalų sluoksnis.Formavimo juostelę daugiau patvarus ir išvengti rip ant odos sluoksnį.

Siuvimo Rinkinys yra "Viskas Įskaičiuota", kurių sudėtyje yra visos priemonės, siūlai, ir praktika odos pagalvėlės reikia išmokti siuvimo technika.

Realus Odos:Praktikos pad yra sudarytas iš akies-gelžbetonio silikoninės, kad tiksliai imituoti tankis ir jaustis odos

Funkcija, Medžiagų Mokslo:silikagelio Dydis: 18x13x2cm(7"x5"x0.7")

Pakuotė : 1xCarrying Atveju 1x Audinių Pincetai 1 x Žirklės 1xCurved Hemostats 1x Adata Vairuotojo 1x Skalpeliu

1x Žaizdos modelis

Žymos: pledas kostiumas, chirurginės siuvimo mokymo rinkinys, nailono krepšelis, maišelis, lagaminas, nustatyti krepšelis, rinkinys de krepšelis, nustatyti lagaminą ir kelionės krepšys, žaisti lagaminas, operacijos sriegis, luggag krepšys

žaislai Vaikų Žaislai
ŽAISLAS Žaislas skirtas vaikams
Dropshipping Drop laivyba
Įspėjimas NĖRA
Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Plastiko Tipas PC
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ŽAISLAS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai