Urmu Mažas Kiekis 0.46 mm Plonas Storis Nailono Medžiagos Gitara Kirtikliai Spalvų Maišymo 10vnt

w158243

€5.54

-2.73

€8.27

-33 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas Mišrios Spalvos Gitara Kirtikliai Medžiaga Nailonas/Kino/Metalo/Derlin Storis 0.46 0.71 0.96 mm Formą 31 x 26mm standartinę formą Spausdinimo Tuščias/nėra spausdinimo Logo Tuščias arba vartotojo MOQ 100vnt už tuščią gitara kirtikliai; 1000pcs/logotipas individualų gitara kirtikliai Švinas Laikas 7 dienas Mėginio 5 darbo dienas parengti Mokėjimo Terminas Alipay, "Western Union", TT

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą arba sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.VEŽIMĄ:

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Visus vaizdus, rodomus yra tik nuoroda.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.ATSILIEPIMAI:

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Q1.Yra kainos, įskaitant laivybos krovinių?

A. Taip, Visos kainos gitara kirtikliai su nemokama laivybos čia apima laivybos krovinių.Tačiau, jei jūs custom gitara kirtikliai, mes citata jums tikslią laivybos krovinių, atitinkamai.

Q2.Galiu pasirinkti spalvas mano užsakymą?

A. Atsiprašau, mes laivas gitara susitvarko su spalvų atsitiktinai, priklausomai nuo mūsų sandėlyje situaciją.

Q3. Mes galime logotipą gitara kirtikliai?

A. Taip, žinoma, mes taip pat gali logotipą gitara kirtikliai, tik tuo atveju, jei jums pasiekti savo kiekio reikalavimas, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Q4. Kaip galime siųsti savo logotipą jums?

A. atsiųskite savo logotipą per www.pajudek.lt ar mūsų el. paštu, tiesiogiai.

Q5. Kokio formato iliustracijų norėtumėte gauti?

A. kūrinys turėtų būti aišku, 300 dpi nuotrauka, ne pilka.Bet koks failas yra gerai, bet mes labiau linkę JPEG, AI, PSD.Žinoma, jei nesate tikri, jei jūsų kūrinys yra gerai, spausdinti, prašome siųsti į jav patikrinti iš anksto.

K6. Kaip jūs pack gitara kirtikliai?

A.Mes paprastai pakuotėje 100vnt į PP maišas.

Užsisakant didesnį kiekį, prašome pranešti mums savo idėjas, arba parodyti mums nuotrauką, jūsų pakavimo.

Q7.Ar jums pasiūlyti geresnių nuolaidas reguliariai, kad didmenininkas?

A. Taip, tiesiog atsiųskite užklausą, mums jau dabar, aptarti, tuo didesnis kiekis, tuo pigiau jis yra.

Žymos: ploniausias gitara kirtikliai, sumaišykite nailono gitaros pasiimti, disney šuns žaislas, custom nailono gitara kirtikliai, bass pasiimti, japonija pasiimti, gitara nailono pasiimti, ernieball gitara kirtikliai, nailono plektras, gitara nailono vario

Prekės Pavadinimas MegaLady
Modelio Numeris Nailonas
Tipas Pasirinkti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai