YAZOLE 2020 Karšto Parduoti Mados Laisvalaikio Verslo Vyrų Laikrodis Kvarcinis Judėjimas Gyvenimo Vandeniui Romos Skaitmeninis Ciferblatas Porą Žiūrėti 268

w159148

€4.16

Nauja prekė

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės Kiekis: 1PC Judėjimas: Kvarcas Laikrodžio Ciferblatas: Veidrodis Medžiaga: Mineralinės Sutvirtinti Stiklo Rinkimo Forma: Apvali Ekranas: Analoginis Žiūrėti Veido Skersmuo: 38mm (Vyrai Žiūrėti) Žiūrėti Veido Skersmuo: 32mm (Moterims Žiūrėti) Žiūrėti Atveju Storis: 7mm Žiūrėti Dirželis: Dirželio Medžiaga: PU Oda Užsegimas Tipas: Pin Sagtis Žiūrėti Dirželio Ilgis: 22cm Žiūrėti Dirželio Plotis: 20mm (Vyrai Žiūrėti) Žiūrėti Dirželio Plotis: 16mm (Moterims Žiūrėti) komplektą Sudaro: 1 x Žiūrėti (Be mažmeninė prekyba pakavimo)

Pastabos:

Pagal nutylėjimą yra vyriškos žiūrėti.Jei jūs norite nusipirkti moterų žiūrėti, jūs galite palikti pranešimą už mus.Dėkojame už jūsų paramą ir bendradarbiavimą.

Skelbimas:

1.Vaizdas yra tik nuoroda,prašome atidžiai apsvarstyti prieš perkant. 2.Ekranas ir šviesos šaudyti turės įtakos spalva produktų nuotraukos yra nuoroda tik, pagal mūsų turimus produktus. 3.Prašome leisti 1-2mm skiriasi dėl vadovo matavimo, Ačiū! 4.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio. 5.Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Žymos: lytis vyrai vomen, loreo žiūrėti vyrai, ary laikrodžiai, aliang mens watch, hodinky moterims, vyrai žiūrėti veiksmo, vyrai žiūrėti, bigest laikrodžiai vyrai, diamond rolex, juoda vyro žiūrėti

Modelio Numeris 268
Stilius Mados Ir Laisvalaikio Verslo
Funkcija Atsparus Vandeniui
Juostos Ilgis 22cm
Byla Storis 7mm
Žiūrėti Perjungiklis Romėnišką Perjungiklis
Bylos Medžiaga LYDINYS
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Grupė Medžiagos Tipas PU
Skirta Vyrai, Moterys, Poros, Lauko, Verslo, Sporto
Juostos Plotis 20mm
Prekės Pavadinimas YAZOLE
Pakuotė Apsauginė Pakuotė
Savybė Atsparus Vandeniui 3ATM
Judėjimas Kvarco Judėjimas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Plastikiniai
Užsegimas Tipas Sagtis
Ciferblato Skersmuo 38mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Žiūrėti Atgal Shell Nerūdijančio Plieno
Byloje Formos ROUND

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai