5vnt 3590S-2-101L 3590S 100 omų Tikslumo Multiturn Potenciometras 10 Žiedas Reguliuojamas Rezistorius + Paverčia Skaičiavimo Dial Rankenėlę

w160015

€15.01

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Produktų, mes parduodame, yra pigus ir gražus,yra didelis klientų skaičius tyrimą,Mūsų nuotraukų natūra, nereikia daryti jokių Apželdinimas.

Įmonės verslo filosofija: Kinija yra labai pigus aukštos kokybės produktams, kurie parduodami visame pasaulyje, mes taip pat parduoti tik aukštos kokybės produktai,"Paslauga pirmiausia kokybė pirmiausia" principas.Specifikacijos Forma: apvali Pasirodo: 10 pasirodo Technics": Nepriklausomi kintamieji tiesiškumas: ±0.25% Varža: 100 Ω 200 Ω 500 Ω 1k 2k Ω Ω 5k 10K Ω Ω 20k Ω 50k Ω 100k Ω (Gali pasirinkti) Atsparumas tolerancija: ±2 ~ ±10% Energijos klasė: 2W Kampo sukimas: 3600±5° Sukimosi gyvenimo (be apkrovos) ciklai: 1,000,000 Veleno skersmuo: 6.35 mm darbinės temperatūros diapazonas: +1 ~ +125 c Sandėliavimo temperatūra: -55 ~ +125 celsijaus Dydis: Žr. nuotrauką Nr. mažmeninio paketo jei nerandate prekes, kurios jums reikia mūsų parduotuvėje,prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums citata.

www.17track.net/en Pardavimai mūsų gaminiai yra iš aukštos kokybės produktų, yra didelis klientų skaičius naudojimui. *visiškai naują elementą kaip nuotrauka *Supakuota su bubble maišelyje ir kartono Dėžutėje. *siekiant užtikrinti, kad gausite jums, kad mokestis nemokamas nuo importo,mes pripažins jį kaip "DOVANĄ" su mažesnės vertės.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. *mes laivas daiktus kuo greičiau po to, kai gausime apmokėjimą. *www.pajudek.lt Saugos mokėjimo nebus išleisti mokėjimo į mūsų sąskaitą, kol gavę užsakymą, taip pls nesijaudinkite, jūs prarasite savo pinigus ! *Jei jūs nusprendžiate įsigyti daiktą, Pls mokėti savo užsakymą laiku, tada mes galime paruošti ir pristatyti savo elementai greitai,ačiū! *mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums,pls palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. *prašome susisiekti su mumis priešnepalikdamos jokių neigiamų atsiliepimų arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite.

Naujas sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik prieš jį atvykti į oro uostą savo šalį,pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite visą stebėjimo informaciją.

Stebėjimo informaciją iš Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų, Plius galima patikrinti čia :

Žymos: multiturn kintamasis rezistorius, 10k potenciometras multiturn, 20k omų rezistorius, potenciometras rezistorius, 500k omų rezistorius, 100 omų rezistorius, multiturn žoliapjovės, multiturn, 1k, rezistorius

Tikslumo Klasė 5%
Matavimo Diapazonas 0-100 Ohm
Prekės Pavadinimas TWIDEC
Modelio Numeris 3590S-2-101L
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Matmenys 22*38mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai