Tiartisan Lauko Titano Medicina Lauke Kompaktiškas Titano Keychain Tabletes Fob Turėtojas Kempingas Edc Titano Vandeniui Tabletes Atveju

w160458

€11.33

-6.95

€18.28

-38 %

Nauja prekė

Aprašymas

Kas yra Titanas?

Titano yra metalo, sidabro spalvos, mažo tankio ir didelio stiprumo.Jis yra plačiai naudojamas aeroplace ir medicinos pramonė dėl savo didelio stiprio ir tankio santykis, atsparumo korozijai ir suderinamumo su žmogaus kūno.

Atsparus vandeniui

Tiartisan titano tabletes fob yra EDC(everday atlikti) keychain tabletes turėtojo, kuris yra pagamintas iš gryno titano ir truks metus.Su granulių grandinės įtrauktas, galite jį dėvėti kaip karoliai taip pat.Ne jaudintis dėl vandens nutekėjimo, tai yra visi oro vandeniui fob.

Lengvi nešiojamieji

Lengvesni & Stipresnis: Titano yra tik apie pusę masės plieno, o jis yra stipresnis.Našta nemokamai.Saugus Žmogaus Organizmui: Titano yra visiškai netoksiškas ir hipoalergicznych.Tai gali būti inplanted į žmogaus kūną saugiai.Nerimauti nemokamai.

Nuolatinis naudojimas

Atsparus korozijai: Titano yra atsparus korozijai jūros vandenyje ar net aqua regia.Tegul tik įprastomis kasdienio naudojimo.Visada blizga.Patvarus & Ilgalaikis: dauguma atvejų, turinti titano prekė-metus ar net visą gyvenimą.Sutaupyti pinigai.

Vitrina

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

Tiartisan lauko produktai co., ltd.pagrįstas srityje profesionalus lauko įranga, produktai yra dažniausiai naudojami automobilių kelionės, alpinizmas, kempingas, žygiai, iškylos, ir t.t., su savo prekės ženklu ".Kalbant apie gaminio projektavimo, jis yra pilnas įrangos komplektas ir turi pilną produktų linijas, įskaitant savarankiškai vairuotojo kelionė, šeimos kelionių, žygiai, stovyklavimas ir iškylų, su daug veislių ir visapusiška.

Žymos: atsitiktinis tabletes atveju, puodelis titano, stalo titano, Titano, kolba titano, virdulys titano, stovykla titano, nešiojamų titano tabletes atveju, alminium tabletes atveju, flamingo tabletes atveju

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Dydis M
spalva Pilka, Sidabrinė, Spalvinga
Medžiaga Titano
Antspaudas Tipas guminis tarpiklis
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas Tiartisan

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai