Nauja
Vinilo audinio spausdinimo kalėdų eglutė vaikams šeimos foto studija fone portretinė fotografija, fotografijos backdrops S-2468

Vinilo audinio spausdinimo kalėdų eglutė vaikams šeimos foto studija fone portretinė fotografija, fotografijos backdrops S-2468

w160552

€12.35

Nauja prekė

(Jei turite konkrečių dydžio poreikius, bet mūsų tapetai gali būti užsakyta pagal individualų užsakymą dydžio.Susisiekite su mumis)

Medžiaga: Vaizdinė medžiaga, kompiuteris-su atspaudais, skirti realizmo.Nėra kišenė, ant jos viršaus.

Savybės:

Šviesos absorbant neatspindintis

Dėl: vestuvių, suaugusiųjų, vaikų, atostogų šalis,komercinių darbų ir pan.

Prašome perskaityti šią aprašymas atidžiai.Tai yra labai svarbu.Jei negalite perskaityti carfully, gali padaryti klaidingą sprendimą pirkti.Ačiū už jūsų pagalbą ir paramą.

Dydis: Mes galime padaryti įvairių dydžių backdrops už tą patį vaizdą.Bet kaina skiriasi.Prašome pasirinkti, kokio dydžio jums reikia.Jei nėra jūsų dydis, rodantis, galite susisiekti su mumis.Bet dydis gali pritaikyti.Tačiau įvairių dydžių turėti skirtingas dalis pagrindinėje dalyje ir grindų dalis.

Medžiaga:

Skaitmeninė medžiaga, taip pat vadinama plona vinilo.

Prekės Savybės:

Ne lazdele kišenėje, nd jo negalima nuplauti.Jei jis yra purvinas, jūs galite jį valyti su drėgnu skudurėliu.

Tipas:

Kompiuteryje suprojektuoti ir skaitmeninio spausdinimo mašina

Už:

Vestuvių, audlt, vaikų, atostogų nuotrauka vartojate arba namo apdaila kaip sienos popieriaus.

Kompiuteris-printed fone funkcijų

1.Kompiuteris-su atspaudais, skirti ryškių spalvų,didelės skiriamosios gebos vaizdus

2.Daugiau patvarus,mažesnis svoris,lengviau išvalyti,patogus, lauko renginių.

3.Puikus meno studija, įvykius ar namo fotografija ir apdaila.

4.Puikus cheminio pluošto medžiagų, siekiant patikrinti, ar super kokybė

5.Matinis paviršius, siekiant sumažinti atspindys

Grąžinimo Politika

Dėkojame už jūsų pirkti ir atsiprašau už problemų jūs turėjote!

Čia yra taisyklės grįžti &pakeitus pirkinį:

Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų ir jį grąžinti per 14 dienų po to, kai jūs gausite prekę,nes kitaip mums nebūtų grąžinti savo mokėjimo ir numatyti, pakeitimo;

Visos grąžintos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir yra visi priedai.Ir mes grąžinsime visus jūsų mokėjimą po to, kai gausime prekę grąžinti.Tačiau jums reikia mokėti už laivybos grąžinimo elementą.

Vežimas

Gernally mes paketą, jį sulankstyti būdu.

Kiekvienas daiktas bus išspausdintas kuo mes gauti užsakymą.Mes galime laivas atlikti užsakymą per 2-3days nuo jūsų mokėjimo.Nesijaudinkite apie gamybos metu, mes turime pakankamai mašinos, spausdinti ir padaryti.Jei jūsų užsakymas nėra skubus, prašome pranešti man, mes galime padėti jums padaryti jūsų užsakymo skubiai ir pasirinkti greičiau express " kompanijos laivas.Viską galima padaryti gerą bendravimą.

Dėmesio: Labai svarbus

Prekės faktiškai spalva bus šiek tiek differen iš spalvų, kad jūs matote ekrane.dėl kompiuterio monitorių arba telefono ekranas yra skirtingas.prašome suprasti.

Prekės yra perlenkta į laivą, todėl ji yra paprasta, kad raukšles.Taip, yra būdų, kaip pašalinti raukšles.

1.Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas, tai bus gerai.

2.Tu geriau šilumos ji su geležies ATGAL elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.Bet nenaudokite garo geležies, nes vanduo gali zniszcz fone.

Jei prekės abiejų pusių yra per 6ft=180cm, tada yra siūlę.Nes Kinijos rinka vinilo audiniu maksimalus plotis yra 6ft=180cm ir max ilgis yra 5000cm, jei elemento dydis yra daugiau nei 6ft, mes naudosime dvipusės lipnios juostos klijuoti gabalus sujungti į vieną visumą backdrops, kaip savo dydžio prašymą.Prašome patikrinti aukščiau dalis stalo ir gauti, jei jūsų dydis siūlės.

Skaitykite siūlės paveikslėlyje

Žymos: flamingo foto fono medžiaga, džiunglių foto fono medžiaga, asmeninį foto fono medžiaga, medinių foto fono medžiaga, free nuotraukos fono medžiaga, fotografijos studija reklama, nuotrauka fone drobulę, fono šeimos nuotrauka, fono senas, nuotrauka fone 200x300cm

Stilius scenic
Medžiaga Drobė
Tipas Purškimo Dažytos
vinilo medžiaga kompiuterinės spausdinti
Prekės Pavadinimas Avezano
Modelio Numeris S-2468
Dydis 1500
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai