2vnt USB Oro valymo Neigiamų Jonų Generatorius Nešiojami USB Nešiojamas Mini Oro Valytuvas Asmens Oro Valytuvas Karoliai

w160794

€22.06

-6.96

€29.02

-23 %

Nauja prekė

Kvėpuoti švaresniu oru: Tai asmeninė oro gaiviklis bus išleisti daugiau nei 7 mln. neigiamus jonus, stumia teršalų toli nuo savo asmeninę erdvę, panaikinti dauguma dūmų, maisto gaminimo kvapus, ir net KD2.5 oro teršalų, pagerinti nuotaiką ir Miegą.

Pasiimkite su savimi:, Nes šis mini oro valytuvas ateina su karoliai, jį galima dėvėti aplink kaklą.Kelionės metu, viešose vietose ar kitose vietose, su prasta oro kokybė, dėvėti drabužių gali sukurti švarų ir gryną orą srityje.

Jokio triukšmo: naudoti pažangias gerbėjai, garsas yra labai tylus, eksploatavimo metu, nebus sutrikdyti jus, kai darbo ar poilsio.

Lengva naudoti: lengva naudoti, tiesiog paspauskite mygtuką ir mėgautis grynu oru.

Ilgalaikių: nešiojamų oro valytuvas yra USB įkrovimo lizdas, kuris gali būti imamas pusvalandį ir naudojama apie 20-24 val užtikrinti šviežio oro.

Produkto pavadinimas: Oro Valytuvas

Įėjimo įtampa: DC 5V

Išėjimo galia: 0.1 W

Dažnis: 2KHZ

Baterija: 3.7 V 200MAH

Įkrovimo būdas: USB

Bakterijos mažinimo greitis: ne mažiau kaip 96%

Oro kiekį, oro valymo: 50m3 / h

spalva:Juoda+balta(1)

Medžiaga:ABS

dydis:4,5 x 4,5 x 2cm

Pakuotės Turinys:

2 x valytuvas

2 x usb kabelis

2 x virvelės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.pajudek.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.pajudek.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: puricare nešiojami oro valytuvas, crystal oro valytuvas karoliai, oro apsivalyti karoliai, oro valytuvas karoliai vaikams, oro gaiviklis karoliai, kiaušinių netikrą plastiko, mados nešiojami oro valytuvas karoliai, oro jonizatoriaus karoliai, joninis oro valytuvas karoliai, pilies pelėsių

Oro Kiekis Žemiau 50m3/h
Prekės Pavadinimas Cikuso
Kilmės KN(Kilmės)
Galia (W) 1w
Įtampa (V) 100-240V
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai