Ant sienos montuojama Plaukiojančiu Lentynos, TV, Konsolės Stovas WIFI Maršrutizatoriai nuotolinio valdymo pultai Valdymo Turėtojas Organizuoti Stovo, Sieninis Laikiklis, skirtas Namų Kambarį, O

w160883

€14.10

-12.01

€26.11

-45 %

Nauja prekė

Aprašymas

Sienos mount lentynos leidžia jums prijungti jūsų DVD grotuvas, Set Top Box, žaidimų konsolės, arba kabelį langelį ant sienos be punch.Jis suteikia saugumo ir stabilumo, kai stimuliuoja savo prietaisus.Įrenginys yra labai lengva, ir jūs galite įdiegti šią wall mount greitai ir easiy.Taip pat, mes turime du montavimo būdai: Besiūliai nagų metodas, klijais įklijuoti.Jūs galite pasirinkti vieną, pagal jūsų poreikį.

Savybės

- Spalva: Balta.

- Medžiaga: Lakštas valdyba.

- Dydis: 40x19x15 cm/15.74x7.48x5.9 colių.

- Jūs galite naudoti šią wall mount nerodyti laidų ir dėžės mėgautis gera, origanized TV sąranka.

- Puikus Wi-Fi " maršrutizatorių, akiniai, nuotolinio valdymo, augalai, Smulkių daiktų, garsiakalbiai, kabelių Dėžutė, fotoaparatas, žiniasklaidos Dėžės ir kt.

- Tuščiaviduriai dizainas apačios, ventiliacijos, kai TV box, WIFI maršrutizatorių ar DVD grotuvas veikia, kad būtų išvengta didelio temperaure.

- Įrengimo yra labai lengva, ir jūs galite įdiegti šią wall mount greitai ir easiy.Taip pat, mes turime du montavimo būdai: Besiūliai nagų metodas, klijais įklijuoti.Jūs galite pasirinkti vieną, pagal jūsų poreikį.

- Leidžia jums paslėpti savo mažas prietaisas, bet kur, kur jūs norite ir padaryti tai leidžia jums laikyti kabeliai iš akių.

1 x box, STB lentynos

Žymos: oro kondicionierius turėtojas, tv stovas, už maršrutizatoriaus lentynos, tinkamumo televizija, sienos lentynos, apvali kabliuko, lentynos laikiklis, kalno tv, paprastas tvirtinimo prie sienos atrama, baldai stovi, 3g wifi router mi

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai