Jogos Traukti elastinė Atsparumo Juostose Keturių kojos Pedalas Traukti Virvę Fitneso Treniruotės Naudotis Vamzdžiai Praktinio Mokymo Gumos

w161518

€8.62

-3.03

€11.65

-26 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Praktinis Naudojimas: traukti virvę funkcijos natūralaus latekso juostos, putų rankenos ir funkcijos neslidus NBR pedalai apsaugo rankas nuo sužeidimų ir rizikos paslysti krūvio metu.

2、Praktiškas Dizainas: Pečių pratimai išlieka pastovios ir atsistoti ant kojų.Paspaudę rankena tvirtai ir judėti aukštyn ir žemyn.Rekomenduojama kartoti 2-3 grupes, 15 kartų.Ir traukite virvę, gali padidinti lankstumą pečių.

3、Universalus Naudojimas: Šis produktas gali treniruoti rankų, pilvo, krūtinės ir kojų pratimus.Ir tai yra svarbus jogos pratybų priemonė vyrams ir moterims.

4、Minkštas Dizainas: joga traukti virvę funkcijų, 4 traukos lynai turi puikią tempimo stiprumas ir geros elastingumą, rankena, jis yra minkštas, švelnus, sugeria prakaito ir neslidus.

5、Lengvas Dizainas: joga traukti virvės yra mažas, lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite padaryti kai kurie pratimai namuose, lauke ar biure.

Specifikacijas(apie):

Medžiaga: NBR + latex tube

Dydis:47 * 25CM/18.5*9.84 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * Daugiafunkcinis Jogos Traukti Virvę

DUK:

1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų.

2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją.

3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

Laivybos ir pakuotė:

Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: naudotis pedalas, steper fitnes, Traukti Virvę, SALSPOR, pėdų pratimas, pėdų pratimas, kojų traukti, fitnes juosta, jogos kilimėlis, elastinga sėdėti

Modelio Numeris pedalu
dropship Taip
Medžiaga
Dydis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai