Nauja Versija Nuotolinio Hifi Multi-Funkcija CD/HDCD/MP3 Grotuvas, 24bit/384KHz AD1955 Dekodavimo Grynas High-End CD Grotuvas 220V

w161565

€348.86

Nauja prekė

Nugalėtojas TY-20 Hifi Multi-Funkcija CD/HDCD/MP3 Grotuvas

Savybės

1. Analoginis garso stiprintuvo schema, sukurta kaip "blokatorius elementas visiškai nepriklausomas HIFI AKT stiprintuvo išėjimo grandinė" ,kuri yra panaši su Marantz klasikinis, šiltas ir storas tonas, saldus ir žavus balsas, muzikinis skonis yra labai daug.

2. Siekiant perfect garso kokybė ir sumažinti garso skaitmeninis skonio, galios rezervas tinkamumą, CD grotuvas, dinaminis diapazonas, kaip didelis, kaip įmanoma, duomenys apie muziką, spalvingas, daug kainuoja, muzikinis skonis pilnas analogas galia yra naudojama. 50W galia žiedas transformatorius ir kokybės urmu elektrolizės sudėtis kelis didelio tikslumo sudaro elektros energijos tiekimo, kurios teikia skaitmeninės / analoginės grandinės kaip nepriklausomą elektros energijos tiekimo, atitinkamai, siekiant pašalinti impulsinis maitinimo šaltinis kištis analoginis garso ir greičiau gaminti skaitmeniniai skonio.

3. Priėmė aukštos kokybės San~yo judėjimo vairuotojas su stipriais skaityti pajėgumų, siekiant dar labiau padidinti patikimumą bei sąmoningai padidinti savo skaitymo gebėjimus, ir įtraukti sunkiųjų atsparus smūgiams metalo bazės pagrindinių judėjimo viduryje važiuoklės konkrečiai, priduria, kad plazdėjimas reiškinys labai sumažėja, kai ji muzikos, ir padaryti savo skaitymo sistema kaip kieti uolienų.Ir ji gali shield ir elektromagnetinių trukdžių, kurį sukelia šio judėjimo analoginis garso grandinės, dekoderiai, ir padėjo gerus pagrindus informacija apie garsą ir iki minimumo sumažinti foninį triukšmą, muzika.

4. Jo produkcijos skyriuje pateikiami du specialūs nesubalansuotas rezultatų ir nekilnojamojo pilnas balansas, ištikimybė stereo analog audio išvestis; ir taip pat suteikia koaksialinis skaitmeninis išėjimas, op outputical produkcija.

Tai yra aukštos kokybės ir ekonomiškai efektyvių HIFI klasės CD grotuvas, kurie yra pagaminti iš savarankiškos dalys, ir jos produkcija yra FET, ji sukurta ir pagaminta, remiantis žiniomis ir patirtimi dešimtmečių metų ištikimybės HI-FI stereo atidžiai.

Šis įrenginys gali žaisti diskai, CD, HDCD, MP3 ir kitus formatus, ir dar bauda taškinės matricos LCD ekraną ir rodyti atitinkamą dekoderis.Jis pastatytas HIFI AD1955 DAC Amerikos Analog devices", kuri šiandien yra pripažintas kaip labiausiai gražus garsas garso pramonės, AD1955 yra stereo 24 bitų / 384KHz multi-bit D / A converter, ir ji naudojama tik " high-end CD leistuvai ir SACD grotuvas.Lustas gali padaryti fono triukšmo būti labai mažas, didelis dinaminis diapazonas, iškraipymas mažiau nei 110db: DNR (dB) 120dB, SNR (dB) 120dB, THD + N @ 1 kHz (-dB) 110dB.

CD grotuvas garso kokybę yra labai gerai, aišku, balso, storas vidurio dažnis, ir visą svorio prasme; yra gera pratęsti aukšto dažnio dalis, Bažnyčia, spalvingą garsą.Garsai turi labiau būdingas kontinentinės stiliaus: tiek vyriškas ir moteriškas, tiek ultra-skaidrus tirpalas aiškumo jėga ir daug vamzdžių skonio, saldus ir žavinga garso pabaigoje, išties ekonomiškas ir visiškai galingų funkcijų, gana konkurencinga aukštos kokybės garso.

Žymos: cd grotuvas vamzdis, cd grotuvas, ragų sienos, mp3 grotuvas, usb, fi sacd player, dap dsd, valdybos vpk, alba nešiojamasis cd, radijo kasečių grotuvas, Failo Stovo, cd diskas

Prekės Pavadinimas FAIRSZ
garsiakalbis No
Tipas Namuose
Kištuko Tipas ES Plug
Sertifikavimo NĖRA
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys (Pxhxd) 440*365*110mm
Modelio Numeris TY20

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai