Prekės Piniginės vyrų oda vyrų piniginės rankinėje trumpas vyrų sankabos odos piniginės " mens pinigų maišas kokybės garantija

w162935

€20.62

Nauja prekė

Savybės:

100% Brand New ir aukštos kokybės.

stilingas, paprastas, minkštas standus, kietas vėjas.

Tai yra naujas bauda madingi papuošalai puikiausią kainą.

Tinka asmens dėvėti arba dovanų idėjos draugams ir jūsų meilė vienas.

Puiku, kad atitiktų bet kurios mados stilius.

Saugus ir Patogus, suteikti jums labiausiai žavinga atrodo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: natūralios odos.

Spalva: ruda.

Dydis : L x W x H = 12 cm x 9.5 cm x3cm

Paketai:

1 x Vyrų Piniginės be dėžutės

JINBAOLAI Paslaugos

1. Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas. 2. Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias pirkimo patirtį. 3. Mes jums siūlome naujausius dizaino, su daug įvairių stilių ir spalvų, visų jūsų akių poreikiams.

JINBAOLAI Siunta

1. Mes laivas visame pasaulyje ir visi produktai mūsų parduotuvėje nemokamas pristatymas. 2.Mes atsiųsime elementus per 1 dienų, kai išmokos yra baigtas.Jei jums reikia bet kokį palankų arba greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis. 3.Mes vežamos iš KINIJOS Paštu, Oro paštu, www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas pasiekti dauguma šalių per 15 39 dienas.kažkada reikia 45~60 dienų, nes didele paklausa logistikos, prekybos sezoną , Deivery laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 50 dienų.Jei jums nereikia gauti elementą po 40 dienų,Prašome susisiekti su mumis, mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

JINBAOLAI Spalvų šešėlių

Visos mūsų prekės yra realus šaudymo, technologijų, ekranas, apšvietimas, aplinkos apsaugos priežasčių gali būti šiek tiek nuokrypis reiškinys, ir visi mūsų maišeliai yra pagaminti iš 100% Tikros Karvės Odos.Sunku nusipirkti odos tiksliai, tos pačios spalvos kaip nuotraukose, prašome natūra teikiama pirmenybė, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant, kaip ilgai, kaip jūs proto spalva labai daug.

JINBAOLAI Garantijos ir grąžinimas Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Siuntimo mokesčius moka pirkėjas.

Pirkėjas Atsiliepimus

1. Jūsų patenkinamas yra tik mūsų persuit.jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu.

Žymos: vyrų piniginės užtrauktukas, jinbaolai vyrų piniginės, genuin vyrų odos piniginės, piniginės vyrams monetų piniginės, vyrų mažos piniginės, vyrų piniginės, Plonas Piniginės, genuin odos piniginės, vyrai, mini piniginės, odinis vyrų piniginės

Prekės Pavadinimas JINBAOLAI
Pamušalas Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI
Prekės Svoris 0.1kg
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Elemento Plotis 9.5cm
Stilius Mada & Vintage Rankų darbo piniginė, monetų piniginė vyrams
Interjeras Kortelės Turėtojas
Piniginės Dydis 12*9.5*3 CM, natūralios Odos piniginė vyriška
Piniginės Ilgis Trumpas
Elemento Ilgio 12cm
Medžiagos Sudėtis odos piniginės
Uždaryti Tipas Užtrauktukas & Hasp
Elemento Tipas piniginės
Modelio Numeris 305 odos originali piniginė
Elemento Aukštis 3cm
Apdaila NĖRA
Pagrindinė Medžiaga Natūralios odos vyriška piniginė, piniginėje vyrai
Piniginės Standartinis Piniginės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai