Mielas Animacinių filmų iškamša 25cm Miego Pliušinis Žaislas Tigras, Dramblys Fox Liūtas, Žirafa, Beždžionė šarpėjų Šuo Meškėnas Leopard Dovana Augti

w163143

€6.50

-6.25

€12.75

-49 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Atneš jums laimę ir sauga yra mūsų parduotuvėje, paslaugų paskirtis, linkiu jums laimingų pirkinių!

Mielas Animacinių Filmų Iškamša Miego Pliušinis Žaislas Tigras, Dramblys Fox Liūtas, Žirafa, Beždžionė Šarpėjų Meškėnas Leopard Gimtadienio Dovana Augti

Ypatybė:

Produkto Pavadinimas: Džiunglių Gyvūnų Brolis Pliušinis Žaislas

Gaminio dydis (apytiksl.): 25*18 cm

Gaminio svoris (apytiksliai): 124 g (meškėnas, aukštis: 25cm; žirafa aukštis: 30 cm; šuo aukštis: 23cm; beždžionė aukštis: 28cm; dramblys aukštis: 28cm; fox aukštis: 28cm; liūtas aukštis: 32cm; tigras aukštis: 28cm)

Gaminio medžiaga: PP medvilnės

Amžius: >3 metų

Produktų skaičių: vienas gabalas

Pastaba:

1. Būkite atsargūs atidarydami paketo, siekiant išvengti gaminio pažeidimų.

2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų (jei mes jį nebuvo atsakyta jums laiku dėl regioninės laiko skirtumo, prašome suprasti.)

Produkto naudojimo ir pareigos:

Atidarykite pakuotę ir nukirpti etiketę.Animacinių filmų pliušinis žaislas turi savybes, ryškus ir mielas formos, minkšta liesti, ne bijo, štampavimo, patogus valymas, stiprus apdaila, aukšto saugos ir platus taikymas.Todėl, pliušiniai žaislai yra geras pasirinkimas, vaikų žaislai, dekoratyviniai namai ir dovanas, kaip dovanos!

1. Spustelėkite Sekti parduotuvėje.Parduotuvės veikla, nereikia gauti prarastas, tampa parduotuvės Pasekėjų galite gauti daug kuponus ir įvairias akcijas, pirkti produktus, turime galimybę gauti paslaptį dovanų atsiuntė parduotuvėje!

2. Paramos lašas laivybos.Sveiki, vis daugiau verslo skatinti kokybės produktų parduotuvę, kad kuo daugiau žmonių!

3.Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Apie Transportavimo

1. Jūsų paketas bus paprastai būti išduota per 3 dienas.Jei yra daug užsakymų metu susidarančios platformos didelio masto skatinimo, mes taip pat dirbti viršvalandžius siųsti paketas.Mes garantuojame, kad jūsų paketas bus išsiųsti per 7 dienas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku išsiųsti pranešimą viduje stotis.

2. Mes paramos didmeninė.Jei kiekis yra didelis, jūs galite susisiekti su klientų aptarnavimo pasirinkti labiau palankios transportavimo metodas jums, ir jūs galite gauti daugiau palankias kainas per leistinas diapazonas.

3. Parduotuvė turi įvairius gabenimo būdus, dauguma šalių nemokamas pristatymas. (Galite patikrinti savo paketą per "17track" kai paketas išsiunčiamas)

4. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

5. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

6. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

7. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

Apie Darbo Valandas

1. Dėl regionų laiko skirtumo, mes bus užtikrinti, kad jums bus atsakymas į jūsų stotis raštu per 12 valandų.Atsiprašome už keitimas.

2.Darbo Valandos: Pekinas: 9:00-12:00 13:30-18:00

Maskva: 04:00-07:00 08:30-13:00

Niujorkas: 20:00-23:00 00:30-05:00

Londonas: 03:00-06:00 07:30-12:00

Apie Atsiliepimą

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: išpuolis titan pliušinis žaislas, beždžionė žaislas, antikvariniai dramblys žaislas, spausdinti tigras, beždžionė minkštas žaislas, lėlės beždžionė, gyvūnų kirtimo naujas horizontas pliušas, lėlės fox, didelis pliušinis meškėnas, fox žaislas

Gyvūnai Dramblys
Liūtas aukštis 32CM
Fox aukštis 28cm
Tipas Pliušinis/Nano Lėlės
Tigras aukštis 28cm
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Įdaryti & Pliušas
Dramblys aukštis 28cm
Elemento Tipas Gyvūnai
Forma Genijus
Medžiaga Medvilnės
Prekės Pavadinimas Brozebra
Meškėnas aukštis 25cm
Žirafa aukštis 30cm
Temos TV & Filmo Veikėjas
Beždžionė aukštis 28cm
Amžius > 3 metų
Įdaru PP Medvilnės
Įspėjimas No
Modelio Numeris YLL00018
Šunų aukštis 23cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai