Berniukų marškinėliai Rudenį Karšto Pardavimo Medvilnės ilgomis Rankovėmis Berniukams Viršūnes ,Black & White Kratinys, T-marškinėliai,Naujų 2020 m. Rudens, Šiltų Drabužių, 6-10Y

w163270

€8.66

-2.17

€10.83

-20 %

Nauja prekė

Ženklo Fonas

KIWORLDS yra jungiami vaikai ir pasaulis", kuris buvo pastatytas, Hilarie Tsao.

Ji buvo jauna mama, ir ji mylėjo savo vaikų labai daug, bet vienas dalykas jai supainioti,ji nustatė, kad jis nebuvo lengva pasirinkti tinkamus drabužius savo vaikais, žemos kainos, bet žemos kokybės, aukštos kokybės, bet ir ekstravagantiška kaina, o tuo tarpu vaikai augo labai greitai, ir drabužiai tapo mažesni labai greitai.

Taigi, ji nusprendė sukurti prekės ženklą, kuris buvo geros kokybės, vaikišką, bet su derama&prieinamą kainą.Ji turėtų padėti visų jaunų motinų pareikšti patogus vaikai pasaulį dėl savo vaikų.

Dydžių Lentelė

Produkto Nuotrauka

Apie Atsiliepimą:

1. Kai esate patenkinti mūsų produktai ir paslaugos, jūsų teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių bus labai dėkingi, kuri yra didelė skatinti už mus.

2. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų, prašome nedvejodami pranešti mums prieš palikti neigiamą atsiliepimą, o tai yra labai svarbu mums išspręsti problemą ir pateikti tobulinimo atitinkamai.

Apie siuntą:

1. Paruošimo Laikas: 1-7 darbo dienas, reikia parengti savo užsakymo pagal daugelį užsakymų per dieną.

2. Laivybos TURI atitikti adresą jūsų užsakymą.

3.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis, ir tada mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

4. Pirkėjai yra atsakingas už visus muitinės mokesčių, finansų maklerio mokestis, muitai ir mokesčiai importo į savo šalį, ir šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo.

5.Laivybos išlaidos neapima jokių papildomų mokesčių minėta pirmiau, ir nebus grąžinamas, kai siunta atsisakė.

Apie Grįžimą:

Jei gaminio kokybės jūs įsigijote turi problemų, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 60 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą:

1. Duomenys, gauti turėtų būti per 60 dienų nuo pristatytas dienos.

2. Duomenys, gauti turėtų būti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Žymos: custom mergaitėms ilgomis rankovėmis viršūnes, ilgomis rankovėmis paprasto viršūnės, shein ponios ilgomis rankovėmis viršūnes, berniukai viršūnes ilgai sleevs, vyrai atsitiktinis ilgomis rankovėmis viršūnes, berniukai dydis 16 ilgomis rankovėmis viršūnes, copt ilgomis rankovėmis viršūnes, naujagimiams berniukams ilgomis rankovėmis, berniukai favoritas ilgomis rankovėmis viršūnes, mergaitė vaikai ilgas rankovėmis viršūnes

Elemento Tipas topai
Lytis BERNIUKAI
Modelio Numeris KS386
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas KIWORLDS
Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Medvilnės
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužių Ilgis Reguliariai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kratinys
Viršūnės Tipas Tees
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai