Xiaomi Mi 20W Qi Automobilių Belaidis Kroviklis Su Pažangių Infraraudonųjų spindulių Jutiklį, Greita Įkrovimo Automobilinis Telefono Laikiklis

w163818

€26.21

-8.74

€34.95

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Elektros iškraipymas: Šis produktas yra elektros iškraipymo funkcija, todėl, kai jūs vairuojate, telefonas gali būti apmokestinamas kaip greitai, kaip jūs įdėti jį į laikiklį, be sudėtingų laidų.Ir rankos gali būti iki 81.5 mm po atidarymo, prisitaikyti prie rinkos Daugumoje mobiliųjų telefonų kurie palaiko belaidį krovimą.

2. Indukcinis elektrinis apkabos rankos: Šis produktas yra vidinis paslėptas infraraudonųjų spindulių jutiklis.Mobilusis telefonas yra automatiškai dislokuoti ir užrakinti arti apkabos, rankos, tad mobilusis telefonas nėra lengva nukristi net kai stabdžius, greitis guzas, praėjo, ir kelio paviršiaus yra iškilioji.Šis produktas taip pat palaiko multi-kampas nemokamai tolygus reguliavimas, kad telefonas gali būti nustatomas ir naudojamas pagal savo įpročius.

3. Dvigubas šilumos išsklaidymo: Šis produktas yra įtaisyta nepriklausoma ventiliatorius ir metalų terminis mygtukai, kurie gali būti protingai reguliuoti temperatūrą, sumažinti įkrovimo galia mobiliojo telefono dėl perkaitimo apsaugos ir gerokai sumažinti įkrovimo laiką.

4. Kelių apsaugos: Šis produktas palaiko kelių apsaugos funkcijas, kurios gali lengvai susidoroti su įvairių neįprastų sąlygų, pvz., trumpo jungimo ir viršįtampio, ir apsaugoti įkrovimo saugos.

5. Mėlynas žiedas šviesos ir lenktas stiklas: Šis produktas naudoja integruotą 2.5 D stiklo medžiaga, kaip įkrovimo pultas, siekiant pagerinti efektyvumą automobilių krovimo į mobilųjį telefoną, todėl įkrovimo greičiau.Mėlyna žiedo formos sveiki šviesa šviečia po maitinimo yra įjungtas, ir jis gali būti vertinamas naktį, kai vairavimo.

Aprašymai:

1. Šis įkroviklis turi trumpojo jungimo funkcijas, tokias kaip "daugiau srovės, nei įtampos, perkrovos, per-temperatūra", siekiant apsaugoti savo meilę mašinos ir įranga, kroviklis.Tai yra patikimas produktas.

2. Palaiko elektros iškraipymo ir belaidžio įkrovimo.Tai tiek atvėsti ir praktiškas automobilinis laikiklis ir patogus didelės spartos belaidžio kroviklio.Jis palaiko 20 W MAX didelės galios produkcija, kuri gali greitai Mi9 galios atgal iki 45% pusvalandį, ir tai tik trunka 90 minučių užpildyti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Produkto modelis: WCJ02ZM

Sąsajos tipas: USB-C

Įėjimas: 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 5V/1.8 A, 20V/1.35 A

Galia: 20W MAX

Medžiaga: PC + stiklas

Gaminio dydis: 117.2*73.4*91.7 mm

Vykdomosios standartas: T/CA101-2018Q320281DHR05

Pakuotė:

1 x Xiaomi Mi Belaidis Automobilinis Įkroviklis

1 x maitinimo kabelis

1 x maitinimo adapteris

1 x pasta bazės

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: c tipo usb automobilinis įkroviklis, įkroviklis, telefonas, powr pasaulyje belaidis automobilinis įkroviklis, att telefonai, mi 10 5g lite, automobilinis įkroviklis mount, nešiojamų auto belaidis kroviklis, mi smart žiūrėti, micky xiaomi mi 9t, mobil telefono

Maks. Išėjimo Galia 20W
Išvesties Sąsaja C Tipo
Kokybės Sertifikavimo ROHS
Maitinimo Šaltinis USB
Prekės Pavadinimas Xiaomi
GaN No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Automobilinis Įkroviklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai