KOOMIHO Combo Pardavimas Tuščiaviduriai Atgal Silikoninių Krūtų Formos B C D E G PUODELIO ir Kelnaitės Silikono Penetratable Makšties Boksininkas Trumpikės Vyrams 1G

w163991

€140.29

-201.89

€342.18

-59 %

Nauja prekė

KOOMIHO Combo Pardavimas Tuščiaviduriai Atgal Silikoninių Krūtų Formos B C D E G PUODELIO ir Kelnaitės Silikono Penetratable Makšties Boksininkas Trumpikės Vyrams 1G

Šis ryšys yra Combo Pardavimas!!!(Krūtų+Silikono trumpikės)

****Prašome pažymėti: šis ryšys yra kartu parduoti ir gausite ATGAL TUŠČIAVIDURIAI krūties ir vieną Makšties Boksininkas Trumpikės .Priimant užsakymą, prašome pasirinkti atidžiai krūties TAURĖS ir spalvų, labai jums ačiū iš anksto.

Mes suderinti spalvas pristatymo.Jei pasirinksite Tuščiaviduriai atgal krūties dramblio kaulo, balta spalva, mes atsiųsime jums apatinės kelnės tos pačios spalvos.Priimant užsakymą, pls caerfully pasirinkti PUODELIO dydį ir norimą spalvą, labai jums ačiū iš anksto.

****Aprašymus B/C/D/E/G TAURĖ Dirbtinis Silikoninių Krūtų Formas Atgal Tuščiaviduriai Vasaros Kietas Stilius Fake Boobs

Medžiaga : Aukštos kokybės medicininio silikono (TPE)

Odos draugiškas, ekologiškas, netoksiškas, nealergiška, Žmogaus-kaip minkštas liečiant.

Elastinga Medžiaga: Pagamintas iš minkšto silikono, ne alergija, odos draugiškas, bekvapis, galima skalbti, su tikroviška touch.

Užpildas: Krūties pirmosios kartos(1G) pilna su storu medvilnės, šilko , kuris yra lengvas, tinka kabinti lauke ar imtis šalis.

Plačiai Taikyti: Sukurtas kaip stiprikliai po krūties moteris ir idealiai tinka vyrų galėtų būti moterų, kaip crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun.

Pareigos: Tuščiaviduriai atgal, vasaros kietas stilius

Pls maloniai pastaba:gali būti, kai nuokrypis šiuos duomenis.Konkrečios situacijos turi pirmenybę, nes mūsų silikono medžiaga yra labai minkšta ir elastinga, kuris gali būti grubiai padidintos 1,2 kartus

B TAURĖ : Tinka svoris: 155-165cm, aukštis: 45-60kg

C TAURĖ: Tinka svoris: 150-170cm, aukštis: 45-55kg

D TAURĖ: Suitbale svoris: 155-180cm, aukštis: 55-75kg

E TAURĖ: Suitbale svoris: 160-180cm, aukštis: 55-75kg

G TAURĖ : Suitbale svoris: 165-185cm, aukštis: 60-80kg

****Aprašymus Kelnaitės Silikono Slepiasi Gafelio Boksininkas Trumpikės Vyrams Diržas

-Medžiaga: Aukštos kokybės medicininio silikono (TPE), Nr.-alyvos, silikono medžiagos, maisto kokybės silikono -Raišteliu uždarymo -Reguliuojamas Liemuo: 60-85CM, tinka aukštis: 155-185cm -Anatomiškai suprojektuotas su tikroviška klitoris, moters išorinių lytinių organų ir pubes imituoti moterų gaktikaulis, kad gyvas tiek, kiek, pridėti prieskonių į savo seksualinį gyvenimą. -Soft & Elastinga Silikoninė: makšties padas yra pagamintas iš medicininio silikono, odos draugiškas, vandeniui ir naudotis baseinu, su tikroviška odos jaučiasi. Paketas Apima: 1 vnt Apatiniai -Plačiai Naudojamas: vyrai apsirengęs kaip moteris ir cross-dressing šalys, fotografija rekvizitai ar tiesiog for fun. -Pareigos: nereikia traukti kelnaitės žemyn, kai yra kateteris už peeing

Stilius:

Pagrindinis&VG: Ateiti su penistube ir makšties vamzdelis lytinių santykių.

Privatumas: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.Pažymėti: Jei jums reikia neriboto nuotraukų, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.

Palaiko:

-Nuvalykite juos drungnu vandeniu su švelniu muilu, oro sausų arba rankšluosčiu švelniai.

-Laikykite atokiau nuo karštų temperatūra, saulės, aštrių smailūs daiktai, skalbimo mašina, cheminės medžiagos.

-Kad išvengti spalvos kitų drabužių, nereikia valyti gaminius su kitų drabužių.

Pastaba:

-Paprastai, ten gali būti nuokrypis 1-3cm rankiniu matavimo silikono produktų.

-Šis produktas yra lengva dažyti.Todėl, nereikia dėvėti išblėso drabužių ar papuošalų.Dirbtiniai dažai nėra grąžinami.

-Kiekvienas gaminys yra rankų darbo, su daug procedūrų mūsų menininkų, todėl tai yra neišvengiama, yra keletas mažyčių dydžio skirtumas.Ir mes turime 3-5 dienas parengti produktas po apmokėjimo.

-Nepamirškite perskaityti instrukcijas prieš naudodami atidžiai!

-Jeigu jums yra rusų,prašome palikti savo vardą ir pavardę.

GERBIAMAS Visų draugas, Jei esate vietinio agento arba didmenininkas, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti pirmumo nuolaida.Mes gamyklos tiesioginio pardavimo, gali kokybės kontrolė, vieneto kaina ir pristatymo greičiu.Jei jums reikia kitų produktų iš šių produktų brošiūrą, mes gali sujungti pardavimo, organizuoti tarptautinius skubų pristatymą, jūs galite ne tik gauti savo produktus greitai, bet taip pat ir kaina yra daugiau lengvatinės!Veiksmų dabar, pls jaustis laisvai susisiekti su mumis!!Jei jūsų draugai ar klientai perka bendra suma-daugiau nei US $ 2,500 mūsų parduotuvėje " produktai, mes galime suteikti jums šiuos produktus nemokamai!Kad bus labai dėkingi, jei jūs galite pasiūlyti ar pasidalinti mūsų parduotuvėje svetainę į savo Socialinio tinklo paskyrą arba gerai žinomo vietinio tinklo,Leiskite mums bendradarbiauti laimingai, nuo šiandien!!! Žemiau yra taip hotselling visame pasaulyje, silikoninių krūtų užpildas, sunkiasvoris, ir realus!!!Tikiuosi, kad jums jis greitai!!!Jei nepatinka, toliau gaminys, galite atsiųsti man nuorodą norėtumėte, kad aš taip pat gali suteikti jums!!!

Žymos: makšties, Krūties Forma, silikono forma plytelių, kelnės su vagina, onefeng krūtų formą, panty makšties, silikono forma, pasidaryk pats vazonas pelėsių, silikono netikrą makšties kelnaitės crossdresser, labai didelis rankinukas

Drop laivyba Parama
Drabužių Priežiūra Rankų Plauti Tik
Medžiaga 100% Minkšta Medicininio Silikono
Stilius 3 pranešk apie netikrą silikoninių krūtų formą
Stilius 2 didžiulis silikoninės krūtinės
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas KOOMIHO
Plačiai Taikyti Už crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun
Modelio Numeris Tuščiaviduris nugaros, krūtų ir Trumpikės
Nepadori Nuotrauka No
Kiekis 1 combo
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Krūties Forma
Svoris 3000g
Vietos didmeninės prekybos agentas Sveiki!
Stilius 1 Crossdress Vyrams

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai