Nauja
Originalus Hummingbird Raudona Pr 1 Rotary Tatuiruotė Mašina Šveicarijos Motorinių Nemokamai RCA Laidas

Originalus Hummingbird Raudona Pr 1 Rotary Tatuiruotė Mašina Šveicarijos Motorinių Nemokamai RCA Laidas

w164448

€116.84

-6.15

€122.99

-5 %

Nauja prekė

pradėkite Kaina:$ 270.00 $ 237.60 Kaina:$ 130.00 $ 117.00 Kaina:$ 140.00 $ 140.00 Kaina:$ 208.00 $ 208.00

pabaiga

sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Elemento Medžiaga Orlaivių Aliuminio elementų Kiekis 1 vnt Daugiausia Spalva Raudona (Mes turime daug spalvų,jei norite pirkti,galite eiti mūsų parduotuvėje. ), Daugiausia Formos Kaip nuotraukoje Maždaug Dydis 100mm x 80mm x 23 mm ( 3.93"x3.14"x0.90" ) Naudojimas 1. Naujausias dizainas ir unikali mados stilių ir aukštą kokybę.

2. Sukurtas, kad tatuiruotė menininkas proto ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir komponentų galima.Į Hummingbird Solo yra valstybės meno pasukimo remiantis tatuiruotė mašina su funkcijų, kurios suteikia keletą privalumų, palyginti su kitų tatuiruotė mašinos.

3. Mašina yra pagaminti iš aliuminio lydinio, geriau šilumos sklaida, ir žemesnės temperatūros kilimas.

4. Tai yra daugiau kompaktiškas nei tradicinių elektromagnetinio tatuiruotė mašinos ir lanksčiau veikti.Jis gali būti nustatytas iki hitas per trumpą, vidutinį ar ilgą insultus tiesiog keičiasi keičiamos excenters priekio variklio.Jis gali pataikyti bet insulto ilgis nuo 2,6 mm iki 5,5 mm, kad atitiktų jūsų poreikius, siekiant maksimalaus efektyvumo ir trumpiausią gydymo laiką.

5. Viršuje Šveicarija, importuotų variklio ir importuotų guoliai, didelį gyvybės draudimo, iki 10.000 valandų, bokštai greičio kontrolės su atbulinės eigos funkcija (atsižvelgti į daugelį tattooists priima tradicinių nuolat maitinimo, lengvai bałagan ir teigiamas, ir neigiamas), diskai iki 50 adatos ar daugiau be problemų.

6. Anoduoto kūno išvaizda, spalva atrodo daugiau upscale.

7. Pagrindiniai komponentai mašina su tikslumo CNC apdirbimo centras gamyba.Norėdami užtikrinti gerą mašiną.

8. Vibracijos amplitudė -3.2-4.4-geriausias kintama dalis tatuiruotė mašina.

9. Nominali greitis 2 0,000 , tik originalus, Šveicarijos varikliai gali pasiekti greitį, galią.

10. Mašina dabar yra nauja koncepcija, naujos kartos išorės stūmoklio sukelia minimalią trintį pavaros sistemos, variklio ir variklis veikia daugiau laisvai ir šaldytuvas.Priekinis dvigubas pavasario lazdele fiksuotą paramą, įsitikinkite, kad adata ištraukiama simetrija ir vienodas.

11. Tatuiruotė Mašina gali dirbti paprastai per 6-8 voltų.Rekomenduojama naudoti daugiau nei 1,5 A elektros energijos tiekimo. (Atkreipkite dėmesį: negalima naudoti daugiau nei įprasta 6-8v įtampos.Siekiant išvengti žalos, mašina turėtų pailsėti per kelias minutes po 1-2 valandų darbo.)

12. Ateina su rinkiniu koregavimo įrankis ir RCA laidų.

13. Nauja rėmo konstrukcija labai ergonomiškas ir gerai subalansuotas, maža vibracija, mažas triukšmas, lengva naudotis ir lankstumo, jokio tiuningo, jokių problemų.

14. Tradicinis kablys linijos ir stovo kontaktai yra lengvai nešioti ir oksidacijos, oksidacijos dalys bus sukelti prastas kontaktas ir vadovauti tatuiruotė mašina staiga išsijungia.Šis įrenginys naudoja RCA jack", bus ne sukelti papildomų rūpesčių, efektyviai spręsti visuomenės senėjimo problemą, išvengti mašina staiga kristi žemyn, ir leidžia jums sutelkti dėmesį į užduotį po ranka, nuo pradžios iki pabaigos, pašalinti trukdžius, atsirandančius iš savo kitos pusės. 15. Juodą mygtuką ant galinio mašinos gali kontroliuoti adatos atstumą, jėgą koreguojamosioms.Laikrodžio rodyklės kryptimi padarinių daro adatos didesnis intensyvumas, tinka didelio ploto, su sunkiųjų spalva; prieš laikrodžio rodyklę padarinių daro adata stiprumas susilpnėja, labiau tinka shadow pernelyg portretas poveikį.Prašome pasirinkti atitinkami koregavimai pagal jūsų asmeninius įpročius.

Žymos: maquinas tatuiruotė mašina, hummingbird tatuiruotė, vyskupas pasukimo tatuiruotė, faulhaber motorinių tatuiruotė, įranga tatuiruotė, laikinos tatuiruotės, juoda milžinišką saulės tatuiruotė, hummingbird, tiesioginė pavara tatuiruotė mašina uk, hummingbird papuošalai

Prekės Pavadinimas hummingbird
Pistoletas Tipo elektrinis
Modelio Numeris RTM45
Medžiaga LYDINYS
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
spalva raudona
Tipas Tatuiruotė Ginklą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai