5Pairs/daug Kūdikiams, Kūdikių Kojinės Pavasario Akių Plonas Kūdikis Kawaii Kojinės Mergaitėms Medvilnės Naujagimių Berniukų Bamblys Naujųjų Metų Kojinės Šiltos,

w166413

€4.26

-1.5

€5.76

-26 %

Nauja prekė

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus, ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą!Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

(0-12M) Siųsti Dydis XS, Tinka 0-12 Mėnesių Kūdikis (13M-24M) Siųsti Dydis S Tinka 13-24 Mėnesių Kūdikis 100% Brand New Medžiaga:Medvilnė Dizainas:Kūdikis (Naujagimis)Animacinių filmų Gyvūnų Kojinės Labai Patogūs Dėvėti !Dydis gali ištempti,tinka 0-2 Metų Vaikams Medžiagų: apie 90% Medvilnė,10% Spandex Spalva:8 Stilius Lytis:Kūdikių Berniukų (Amžius,0-2Years) Įpakavimas: paprasta opp maišeliai.Whosale:jei turite didelį užsakymą,mes galime suteikti jums daugiau didelės nuolaidos,pls susisiekti su manimi, prieš pateikdami užsakymą,AČIŪ!!

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA.Ir mes seks jūsų www.pajudek.lt adresu.Įsitikinkite, adresas iš www.pajudek.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas ; 3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje. 4. Prašome susisiekti su mumis paaiškinimų, jei jūs nesutinkate su bet kuria iš sąlygų šiuo dokumentu pareiškė, šiame puslapyje prieš perkant bet ką.Perkant www.pajudek.lt yra abipusiai įpareigojanti sutartis.Ačiū.

Žymos: naujas įgulos naujagimių apranga, mielas kojinių daug, saulė paltai vyrams, katė sijonas moteris, tema kūdikių kojinės, daug kojinių moterims, žavesio verpalai, harajuku kawaii, didelis kiškis žaislas, kūdikių juodas kostiumas

Funkcija Pigiai
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Storis STANDARTAS
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens,Žiemos
Amžius 0-3T
Elemento Tipas kojinių
Kilmės KN(Kilmės)
Privalumas Aukštos kokybės nemokamas pristatymas
Seksualinio Pobūdžio No
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Animacinių filmų
Pakuotė Opp krepšys
Stilius 100% Brand New Ir Aukštos Kokybės
Modelio Numeris ZA035
Mielas kojinės Kawaii Animacinių Filmų Kojinės
Dydis 6M/9M Send S 18M/24m Send M
Lytis Baby Girl\ " Baby Boy
Kūdikis, Kalėdų Kojinės Kūdikių Kojinės Naujagimiui Kūdikių Kojinės Žiemos Kojinių Didmeninės Kūdikių
Prekės Pavadinimas MUPLY

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai