Pet Products Žiemos Šunų Drabužių, Kailio Striukė, Liemenė Megztinis Smulkių Naminių Gyvūnų, Šunų Drabužiai, Šunų Jorkšyro Terjerai Kombinezonus Šunims, Drabužiai

w166546

€4.75

-4.75

€9.50

-50 %

Nauja prekė

Mados pet drabužiai

Minkštas ir patogus, pastovios temperatūros ir kvėpuojantis, snap dizainą, trimatis pjovimo, puikiai tinka

Aukštos kokybės žaliavos

Audinys yra patvarus ir ilgalaikis, su medvilnės kiekis yra didesnis nei 40%.Aukštos kokybės audinio jaučiasi sklandžiai liesti ir turi gerai sugeria drėgmę ir praleidžia orą.Ji gali pašalinti vandens perteklių aplink ir padaryti jūsų augintinė jaustųsi patogiai.Pamušalas yra pagamintas iš aukštos kokybės audiniai, tinka augintiniai' glaudžius ryšius, drėgmę sugeriančios ir orui, su antibakterinių, kvėpuojantis, antikorozinė, ir miltligė-įrodymas funkcijas.

Išskirtinį dizainą

Apykaklės, uodega swing ir kojų movos yra nuostabiai sukurta, kuri yra daugiau gražus ir madingas, ir tai nėra lengva deformuotis.Jis yra patvarus ir praktiškas, ir naminiai gyvūnai gali laisvai judėti be apribojimų.Dvigubo siuvimo mašina, siuvimo, kelis susiuvimo ir formavimas, tiksliai spaudimo ir ne sriegio gale, stiprus ir patvarus.

Trimatis pjovimo

Pagal charakteristikas augintinio kūno struktūra, trimatis pjovimo procesas yra priimta, kad gyvūnas ne atrodo ištinęs ir judėti laisvai, be jokių apribojimų, ne visi.

Aplinkai draugiškas, marginimo ir dažymo didelio tankio audinys

Didelio tankio ir didelio skaičiuoti, tekstilės technologijos, ne toksiškas medžiagas, natūralią, sveiką ir ekologišką, suteikti jūsų augintinė sveiką priežiūros.

Dydis Informacija

Pranešimas: 1 Colis=2,54 CM , Prašome Pasirinkti Didesnio Dydžio, Jei Jūsų Augintinė Auga Greitai, arba Tarp 2 Dydžių ①Bust apskritimo savaitę nuo krūtinės už priekinių kojų pet(turi įvertinti plačiausia dalis).Maži šunys turėtų atsipalaiduoti 1cm, o vidutinių ir didelių šunų, turėtų atsipalaiduoti, 2-3cm.Nepamirškite įvertinti pernelyg stipriai.Ilgaplaukis šunų yra taip pat atsipalaidavę.2CM užtikrina, kad šunys yra patogus ir ne per trumpas. ②Body lengthback ilgis kūno ilgis: ilgis nugaros pet- žr. nuotrauką aukščiau ③Neck Apimtis/Kaklo Apimtis: apskritimo augintinio kaklo(1-2cm gali būti atsipalaidavęs tinkamai)

Spalva stiliaus

Žymos: šuo hoodi, snowsuit šunų, medžiaga šuo, mp kailiai, kailio, apsauginių šunų drabužiai, megztinis, striukė šunys žiemą, šuo dėvėti žiemą, kailio šuo, hat pet, šuo megztinis

Šuns Kailis Šuns Kailis
šunų drabužius šunų drabužius
Sezonas Ruduo/žiema
Darbo Drabužiai Šunims Darbo Drabužiai Šunims
Tipas Šunys
šuo striukė šuo striukė
Pet Products Pet Products
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužiai Šunims Drabužiai Šunims
šunų Drabužiai šunų Drabužiai
modelis Kietas
šuo liemenė Šuo Liemenė
Drabužių Jorkšyro Terjerai Drabužių Jorkšyro Terjerai
šuo megztinis šuo megztinis
šunys, drabužiai šunys, drabužiai
Medžiaga 100% Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai