50 Puslapių Sąsiuvinis A5 "PASIDARYK pats" Kūrybos Specialios Formos Deimantų Tapybos Sąsiuvinis Dienoraštis Knyga Siuvinėjimo Diamond Kryželiu Amatų Dovana

w167082

€6.89

-4.6

€11.49

-40 %

Nauja prekė

Savybės: "PASIDARYK pats" tapyba, išradingumas, lakuota su derva, unikalus blizgesys dervos blizgučiai yra apakinti, šviečia šviesos, ji yra šiuo metu populiariausių "PASIDARYK pats" apdovanojimai.Techniniai duomenys: Medžiaga: Knyga + Derva kalnų krištolas Specialios Formos Gręžimo Dydis: 210*145*7mm Diamond tipas: Pilną gręžimo Patarimai: Tai yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba, ne viskas, reikia baigti jį sau.Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Veikimo būdas:

1. Žr. palyginimo lentelę ant drobės nustatyti kiekvieno deimanto numerį ir atitinkamą spausdinti numeris ant drobės.

2. Įdėkite raundo pabaigoje dotting pen į dotting cemento (stumti sunku išlaikyti cemento vietoje).

3. Naudoti raundo pabaigoje pen klijuoti deimantų ir šiek tiek paspauskite žemyn, kad būtų pašalinti bet kokią papildomą cemento.

4. Pertraukti dalinio kino ir vieta deimantas ant drobės pagal atitinkamą numerį.

5. Po apdailos, šiek tiek paspauskite žemyn deimantai su ranka ar knyga, siekiant užtikrinti, kad deimantai yra tvirtai pritvirtinti.

Žymos: diamont tapybos sąsiuvinis, slaugytoja antspaudas, knygos modelis, muzikos sąsiuvinis, crystal dyi amatų, diamond dažai, diamants tapyba knyga, užsakyti minkštas, puslapis turner, muji popieriaus

Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Prekės Pavadinimas ZJZY
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Rinkinys Tipas Taip
Rėmas No
Įklijavimo Srityje Pilnas
Spalvų skaičius 1-30
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Diamond tipas Specialios Formos
Tipas Didmeninės No
Forma Vieną
Naudoti Paveikslai
Medžiaga Derva
Rombo Formos ROUND
Modelio Tipas Gyvūnų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai