Nerūdijančio Plieno Apvalkalas Kavos Desertas Šaukštai 13cm/5inch Šviesos Aukso Ledų Šaukštai, Indai Nustatyti Sea Shell Stalo 6pcs/set

w167571

€5.34

-5.13

€10.47

-48 %

Nauja prekė

Nerūdijančio Plieno Apvalkalas Kavos Desertas Šaukštai 13cm/5inch Šviesos Aukso Ledų Šaukštai, Indai Nustatyti Sea Shell Stalo 6pcs/set

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas Dydis: 13CM/ 5inch 6 Vnt 1 Komplektas.šviesos aukso spalvos.Naudodami nerūdijančio plieno medžiagos.Saugos ir sveikatos.Poliravimo, šlifavimo technologiją.Lygaus paviršiaus ir grakščios formos.Ilgai tvarkomi.Glausta ir Paprasta.Patogu naudoti.Universalus naudojimas.Patenkinti kasdienius poreikius puiki dovana tiems, kurie mėgsta imtis cukrų į savo arbatos ir kavos.Lengva valyti, tiesiog reikia švaraus vandens.Kavos samtelis yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris gali ne tik naudojamas įmaišykite kavos, bet taip pat geras pagalbininkas kava ir arbata.Puikus tarnauja uogienė, želė, ir sirupo arba laimėdama kavos ir biri arbata be lipni netvarka.

Produktas apima 6pcs šviesos aukso šaukšteliai

Opp pakavimo maišelis

APMOKĖJIMAS:

Apie mokėjimą, mūsų apsaugos tik suteikia mokėjimo būdų, kaip priimti www.pajudek.lt platformą, jūs galite sumokėti ant platformos šiais būdais:

PRISTATYMAS:

1. Tvarka bus išsiųsti per 7days kai gauti per AE saugumo.

2. Nemokamas pristatymas iki www.pajudek.lt standartas logistikos arba E-pakelis, Ji trunka 20 - 30 darbo dienų daugelyje šalių.

3. Jei jums reikia greitas pristatymas, prašome pasirinkti, EMS, DHL, "Fedex", Aramex, Ji trunka 3 - 10 darbo dienų.

4. Siekiant išvengti vartotojo problema, mes bus ženklas, sklypas su žemų kainų sąskaita, Paprastai yra mažiau nei 5 dallors.

GARANTIJA:

1. Išsiųsti arba grąžinti už skaldytų produktas dėl pristatymas.

2. mes esame atsakingi už bet kokius muitinės rinkliavos, mokesčiai ar rinkliavos, kreipkitės į artimiausią muitinės įstaigą daugiau informacijos

3. Mes priimame www.pajudek.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.

DROP LAIVYBA:

Mes siūlome lašas laivybos verslo visame pasaulyje, 7-11 darbo dienų E-paketo pristatymas.Jūs galite siųsti CRV ar "EXCEL" jūs, jūsų užsakymų informacija, pasiūlysime atitinkamą sekimo numerį per 24 valandas.

ATSILIEPIMAI:

Prašome pateikti mums 5 pradeda teigiamų atsiliepimų po gauti savo sklypo.Prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, ar palikti neigiamą atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Žymos: mažas bambuko šaukštas, led šviesos ledai, didelis ledų šaukštas, ikrai šaukštas, ilgai šaukštas, pirštu švilpukas, shell šaukštas, crown kavos šaukštas, šaukštas stendas, šakutės aukso

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas NGAI
Naudojimas indai . stalo įrankiai rinkinys
Aprašymas šviesos aukso, sea shell formos
Technologijos veidrodis poliruoti
Tipas indai, stalo įrankiai,Kalėdų Dovanos
Pavadinimas šviesos aukso sea shell kavos šaukštai
spalva Šviesos Aukso
Funkcija kavos šaukštas, ledai šaukštas, desertinis šaukštas
Maždaug Dydis 13cm/5inch
Stalo įrankiai kiekis 6pcs/set
Šaukštas Tipas Kavos Šaukštai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai