Baby Shower Cupcake Rėžtuvės Žavinga Mažai Cupcake Susitvarko Berniukai Mergaitės Gimtadienio Vakarėlis, Mėlynas, Rožinis Pyragas Apdaila Kepimo Priedai

w16821

€6.22

Nauja prekė

【 Medžiagos 】: Pagamintas iš blizgučiai putų & blizgučiai popieriaus

【 Dydis 】: laja/žvaigždžių/širdis yra 3,5 cm-5cm, lazdelės yra apie 8cm-9cm ilgio.

【 Spalva 】: Prieinama ROŽINĖ, PILKA, MĖLYNA ir PILKA, kaip parodyta paveikslėliuose.

【 Funkcija 】: Žavinga su bling glitters (jie yra vienpusis, tik iš vienos pusės yra su glitters)

【 Kiekis 】: Prieinama 24pcs/pak, 36pcs/pak (kaip nurodyta nuotraukose)

【 Taikymo 】: Pridėti sparkle į gimtadienio/baby shower/šalis keksiukai.

【 Spalvos Atspalvis 】: Visos nuotraukos yra paimtos iš fizinių produktų, tačiau dėl šviesos poveikio ir skirtingų monitorių, spalvos gali šiek tiek skirtis.Prašome suprasti.Ačiū.

Apie Kokybę:

Mes naudojame gerų medžiagų, siekiant, kad šios tortas toppers ir mes didelį dėmesį į visas detales.Kiekvieną topper prisijungė gražus lankas, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės dvigubo veido satino kaspinu ir jie atrodo labiau elegantiškas, ne tų pigius plonos juostelės lankai.Ir mes naudoti saldainis lazdos, kurie yra pagaminti iš balto popieriaus ir daugiau maisto saugus, ne tie, plastiko ar medžio lazdos.Visos medžiagos yra sandarus, švarų kelią, ne tie "klijai", visur".Šie žavinga rėžtuvės bus tikrai pridėti daug sparkle gimtadienio/baby shower/šalis, keksiukus, ir jūs juos mylėti!!!

Mes taip pat tiekimo numeris cupcake rėžtuvės, prašome spausti "PIRKTI" į žemiau nuotraukos, kaip jas rasti.

1. Jūsų užsakymas bus pristatytas per 3 dienas, dauguma laiko mes išsiųsime antra po apmokėjimo.

2. Kai užsakymo suma yra daugiau nei 150 JAV dolerių , mes siūlome nemokamas pristatymas per EXPRESS, tokių kaip www.pajudek.lt Premium Pristatymas, DHL, UPS, FEDEX ir t.t.Kreipkitės į mus, jei yra koks nors klausimas.

3. Jei galite pateikti užsakymą, jums bus pamatyti numatomą pristatymo laiką kiekvieno pristatymo būdą.Tai gali vėluoti dėl Force Majeure, pavyzdžiui, gripo pandemijos, blogas oras, strike, muitinio įforminimo proceso ir t.t.Prašome suprasti.Jei jums reikia įdėti skubiam užsakymui, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ perkant, kad mes galime patikrinti, ką mes galime padaryti.

4. Mes nesame atsakingi už paėmimo ar mokėjimo muitai ar mokesčiai už siuntas, prašome kreiptis į savo vietos muitų politikos.Prašome pranešti mums, jei turite kokių nors konkrečių reikalavimų.

5. Mes neatsakome už prarastus ar žalą dėl netinkamo pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.pajudek.lt pristatymo adresas yra teisingas, kai jums patikrinti.Jei yra kokių nors keisti, prašome būtinai informuoti mus greitai.

1. Prašome pateikti mums 5 ŽVAIGŽDŽIŲ ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su savo produktus ir paslaugas, jūsų pasitenkinimas yra mūsų ratai pažangą.Būsime labai dėkingi, jei galėtumėte imtis minutę parašyti gerą komentarą.

2. Jei dėl kokios nors priežasties manote, kad jūs turite suteikti mums žemai rezultatą arba neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes visada išlaikyti gerą ryšį su savo klientais ir padarysime viską, kad išspręsti problemas, todėl mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs taip pat galite susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū!!

Have a nice pirkinių ^^

Žymos: bordo aukso vestuves, akrilo ananasų stud, didelis gėlių vainikas, MOLAN, kleopatra vinjetė, havajų lankelis, balionas vaisių, gėlių ratlankio, grandinės šukuosena, gėlių ekrano užsklandą hairband mergaitėms

spalva Rožinė, Mėlyna, Sidabro, Aukso
Modelio Numeris 5ACT
Proga Jubiliejus
Kiekis 24pcs/36pcs/48pcs
Rinkinys Tipas Taip
Temos Berniukų, Mergaičių Gimtadienis
Medžiaga Blizgučiai Putų Ir Popieriaus
Dydis About 13cm high
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mielas/Žavinga
modelis Vientisos Spalvos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai