Silikono Ice Cube Pelėsių Ledo Plokštelėje Deimanto Formos Ice Maker " Viskio Kokteilis

w169200

€5.84

-4.59

€10.43

-44 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Visas ice cube padėklai yra pagaminti maisto kokybės silikono, ir jie yra BPA-free ir minkštas, kuri gali tiesiogiai liestis su maistu; saugų vaikų, suaugusiųjų gėrimų ir maisto.

2、Lengva Krovimas: Mūsų ledo gamybos formų nuimamas apima lengvai krovimas, ir taip pat išlaikyti ledo kubeliai švarus.Kai jums padaryti kūdikių maisto ar kitų dalykų, jis nebus užterštas kitų dalykų šaldytuve.

3、Non-stick Pelėsiai: Pagaminti iš ne-lazdas silikono, kubo formos nebus pertraukos į šaldytuvą.Vidinės ir apačioje sienos yra švelnus ir lengvas pop-up ledo kubeliai.

4、Platus Naudojimas: Tinka šeimoms, šalys ir baruose!Galite naudoti šias kubo formos, kad ledo kubeliai kavos, viskio, šokoladas užkandžiai vaikams, ir naminis sviestas, saldainiai.

5、Lengva Naudoti: Užpildyti lovelio su vandeniu, uždarykite dangtelį ir įdėkite ledo kubelių padėklas į šaldytuvą.Be vandens, taip pat galite įdėti vaisių, ledų, gazuoto vandens, vyno, ir kt.į ledo kubeliai pritaikyti savo mėgstamą skonį.Po naudojimo, galima iškart įdėti į indaplovės valymas.

Specifikacija:

Dydis: apie 20.3 * 12.5 * 3.5 cm/7.99*4.92*1.38 colių

Svoris: apie 165g

Medžiaga: maisto kokybės silikono, BPA free

Spalva: sniego pilka, žalia bambuko, blue

Karščiui atsparūs temperatūra: minus -40 laipsnių Celsijaus iki +240 laipsnių Celsijaus

Taikymo sritis: ledo kubeliai padaryta barų, restoranų ir namai

Pakavimo Sąrašas:

1 * Diamond Ledo Plokštelėje

Žymos: ice maker " įranga, kubas ice maker", trumpas ledo, uždarąja ledo kubelių padėklas, ice cube maker įranga, vivo ledo, ledo pa, ledo įranga, samtis ledo, mickey ledo kubelių padėklas

Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris ledo kubelių forma
Ledų Įrankiai Tipas Silikono Ledo Kubelių Forma
Sertifikavimo CIQ
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai