Didelis Krepšys Austi Saugojimo Krepšys su Rankenomis Natūralaus Džiuto Skalbinių Krepšį, Žaislų Rankšluosčiai Antklodė Krepšelį Namų Dekoro Dovana

w16961

€18.06

-4.52

€22.58

-20 %

Nauja prekė

1. Apie chromatines aberacijas:

Dėl fotografavimo, rodyti, šviesos ir kitų priežasčių, produkto nuotraukos gali būti įvairių laipsnių subtilių spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių, kuris yra normalu.Tikrasis spalva turi būti taikoma gavo daiktą.

2. Apie užsakymą:

Prašome susisiekti internetinė klientų aptarnavimo patvirtinti, ar prekes yra, patvirtinti gavimo adresą ir derėtis dėl pristatymo detales.Aš tikiuosi, kad jūs galite užpildyti išsamios ir tikslios informacijos gavimas tinklalapyje padarius nuotrauką, kad būtų išvengta pakeitimo.Ačiū!

3. Apie pristatymą:

Individualų prekių, faktinis pristatymo metu, taikomas sutarto laiko abi šalys.

4. Transportavimo kaina:

Vieno užsakymo, normaliai eiti per Shentong express, didelius užsakymus, reikia eiti per logistikos, transportavimo, naudojant logistikos, transportavimo, kadangi atstumas yra skirtingas, faktinė krovinių, prieš perkant, mes derėtis su jumis, faktinė krovinių

Skirtingi mokesčiai mokami pagal skirtingus pristatymo sritys.Susisiekite su internetu klientų aptarnavimo arba telefonu dėl konkrečių išlaidų.

5. Apie po pardavimo:

Dalis prekių vertus-pagaminti produktai, kurie yra griežtai tikrinami iki pristatymo.Nedidelių defektų nėra kokybės problemų, kurios neturi poveikio naudojimo poveikį.Tikiuosi, kad suprasti.

Produktai parduodami mūsų įmonėje eiti per griežta kokybės kontrolės procesą prieš pristatant užtikrinti produktų kokybę.Atidžiai patikrinkite prieš gaudami.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis laiku.

Jei produkto kokybės problemų, prašome pateikti produkto paveikslėlius į mūsų interneto klientų aptarnavimas.Patvirtinę problema, kad mes esame atsakingi už prekių grąžinimo.Jei prekės nėra grąžintos dėl kokybės problemų, pirkėjas turi padengti krovinių.Prašome suprasti.

6. Vertinimas:

Jūsų padrąsinimo ir susijusius vertinimo yra varomoji jėga mums judėti į priekį.Mes vertiname jūsų padrąsinimo ir palaikymo.

Gavęs prekes, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų kokybė, mes tikimės gauti jūsų paskatinimo ir pagyrimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes

Jums tinkamą sprendimą.

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, augalų audiniai krepšelio, džiuto virvės, cestas skalbinių krepšį, Vytelių krepšelį, skalbinių krepšį, silikono, už kanapės, dekoro namai, džiuto pluošto krepšys, mozart

Medžiaga Silikono
Kilmės CA(Kilmės)
Stilius Europa
Funkcija Lankstymo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai