Elegantiškas Vakaras Dresse Oficialų vestido de noiva plius dydis Šalis Nėrinių Suknelė vestido noiva sereia Organza Kamuolys Suknelė Vakaras

w170049

€63.43

-15.86

€79.29

-20 %

Nauja prekė

Jei norite užsakymą , prašome pasiūlyti matavimai, kaip toliau pateikiama: (1) Krūtinė: _______coliai/cm (2) Liemuo: _______coliai/cm (3) Klubai: _______coliai/cm (4) Peties Iki Grindų (be batų): _______coliai/cm (5) petys į Petį(Pečių Plotis): _______coliai/cm (6) Aukštis : _______coliai/cm Jei suknelė turi dirželį, ar rankovėmis , mes vis dar reikia kitų dydis: (7) Armhole : _______coliai/cm (8) Bicepso: _______coliai/cm (9) Peties, kad Krūtinė: _______coliai/cm (10) Rankos/Rankovės Ilgis: _______coliai/cm (Matuoti nuo peties taško iki riešo)

Mes suprantame, kad sunku įsigyti suknelę internetu,ir mes tikrai noriu, kad būtum laimingas su jūsų pirkti.Taigi, prašome perskaityti žemiau grąžinimo politika, kruopščiai, mes galime atsisakyti grąžinti prekes, be jokių kokybės problemas.

1).Prašome susisiekti su mumis su 3 dienų (72 valandų) nuo priėmimo savo daiktus, prašome valstybės problema, kad gavo prekes ir priežastis grįžti.

2).Daiktai grąžinti, turi būti pradinės būklės, be jokių požymių, dėvėjimosi, skilimo ar kvapų.

3).Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo responsiablity.Tai yra pirkėjo responsiablity mokėti už laivybos mokestis siuntimo atgal ir keistis.

4).Tik kokybės problemų dydžio ar klaidą, mes priimame grįžta.

Skelbimas:

A :Dydis: Straipsniai, įvertinti pagal vertus, jis gali būti 1cm-3cm skiriasi.topų nuoroda tik.

B :Spalva:Visos nuotraukos yra darytos profesionalus operatorius, Spalva gali labai skirtis priklausomai nuo CRT ir LCD ekranus.mes negalime garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats, kaip nuotraukas matysite.

C :.Brazilija Svečiai , pateikite CPF numeris siekiant sušvelninti muitinės procedūras, ji bus reikalinga, jei jums pasirinkti pristatymas per UPS arba DHL.Rusijos Klientams , prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

D :apdorojimo metu yra apie 10-20 dienų.Mes priimame skubėti tvarka, bet, prašome susisiekti su mumis prieš užsakant.Ir laivybos laikas priklauso nuo laivybos taip, kaip jums pasirinkti ( DHL/UPS/ARAMEX 3-7 darbo dienų, EMS yra 10-20 darbo dienų, epacket yra 15-60 darbo dienų).

Žymos: suknelė su traukiniu, polka dot liemenė, suknelė soiree, didelis vakare gown, quinceanera suknelę, afrikos dashiki maxi suknelė, lo vakare gown, oficialų suknelė, kamuolys suknelė suknelė, net suknelė

Built-in Liemenėlė Taip
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Rankovės Stilius Rankovių
Traukinys Valymo Traukinio
Iškirpte V-Kaklo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas Kamuolys Suknelė
Kilmės KN(Kilmės)
Talėja Natūralus
Proga Oficialus Vakaras
Modelio Numeris JL63695-1
Medžiaga Poliesteris
Mados Elementas Paprastas
Audinio Tipas Organza
Prekės Pavadinimas iLoveWedding
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai