Mielas Kojas Šiltas Šlepetes USB Elektrinis Pėdų Šilčiau Pagalvės Šildomos Žiemą Biure Šildymo Šlepetės Bateliai Pagalvėlės Žiemos Antklodė Kilimėlis

w17015

€11.83

-5.08

€16.91

-30 %

Nauja prekė

Savybės

1. Elektra šildomas koja šilčiau naudoja naujausias šildymo ir vibracijos technologijų.Veiksmingai atleidimas nuo įtampos, sustingimas, skausmas ir mėšlungis.Apsaugokite savo kojas nuo žemo kraujo apytaką, artritas, ir šaltas grindis.

2. Greita Šildymo Technologija - greita šildymo technologija suteikia jums šilumos ir skausmo.Šis elektrinis pėdų šilčiau įkaista per kelias minutes ir suteikti greitą pagalbą šaltų kojų ir raumenų skausmas.Tai gali padėti paspartinti kraujo apytaką ir gijimo procesą uždegimas srityse.Jaučia sustingimą ir įtampą, aptirpti, kai naudojant šiuos gydomojo pėdų šilčiau.

3. Abiejų pusių yra pagaminti iš super minkštas pliušinis flanelė.Į flanelė medžiaga yra vien paguodos indulgencija.Prašome atkreipti dėmesį, kad už saugos problema,yra šildymo laidai tik apačioje.Viduje minkštas pliušinis prideda nepaprastą komfortą jūsų pėdoms.Nors po 2 valandas auto išjungti, yra pakankamai likutinės šilumos laikyti jį šiltas.Minkšta flanelė padengti bus išlaikyti šilumą viduje padas, ir, kad jūs šiltas.

Specifikacija

Medžiaga:Poliesteris

Spalva: Juoda rausva bule

Dydis: 32*28*12

Komplektą sudaro:

1*Kojų Šilčiau

Žymos: anime pledas, elektrinis kojų šilčiau, kėdė šildymo kilimėlis, pėdų šilčiau, pėdų biuras, usb mygtukai šildytuvas, pėdų šildytuvas, didelis šildomas kilimas, šilumos padas, niūrus

Galia 50W & Pagal
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 6 Valandų & Pagal
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Mylimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai