"Mini" Titanikas "Miniatiūros Modelis" PASIDARYK pats "Surinkus Namų Puošybai patalpų įrengimui skirti dirbiniai "Titanikas" Figūrėlės Romantiška Pateikti Dovana

w170350

€19.72

Nauja prekė

"Mini" Titanikas "Miniatiūros Modelis" PASIDARYK pats "Surinkus Namų Puošybai patalpų įrengimui skirti dirbiniai "Titanikas" Figūrėlės

Medžiaga:ABS plastikas/netoksiškas

Pakuotės su surinkimo instrukcijos knyga.

Šio produkto yra maža.Prašau, neleiskite vaikų iki penkerių metų amžiaus žaisti.

Atkreipkite dėmesį, kad šis "Titaniko" laivo sudaro 1860 gabalas mini kūrimo bloką.Jums reikia sukurti ji sau.Ji gali vykdyti savo rankas-dėl gebėjimus ir plėtoti vaikų intelekto.

Nes originalus spalvos langas yra sunkus ir tarptautinių krovinių yra labai brangūs, jūs turite du pasirinkimus funkcijos, incldue originalios spalvos lange, o ne būti originalios spalvos langelį.

Kaina be originalios spalvos dėžutė bus sumažintas JAV $2, ir mes naudoti, jei panaudoto nemarginto kartoninė dėžutė pakuotės.Dvi funkcijos viduje yra lygiai tas pats,tik pakavimo dėžutė yra skirtingas.

Originalios color box

Žymos: nuotraukos titanikas, miniatiūriniai furnitur, figura "titanikas", išpuolis titan figur, TITAN, miniatur namas, fairi sodas, "titanikas" sistema, sodo miniatur, ataka titan pav.

Medžiaga Plastikiniai
Temos TV & Filmo Veikėjas
Modelio Numeris B1-296
Stilius Nauja Klasikinė/Post-modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai