Sienos Kabo Gobelenas Šiaurės Rankomis Austus Pentagram Gobelenas Bohemijos Kabinti Partijų Vestuvių Papuošalai Boho Dekoras

w170442

€3.32

-1.5

€4.82

-31 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Bauda Kokybės: vien tik rankomis austi gobelenai yra paprastas Šiaurės stiliaus namo sienos apdaila, kuri suteikia jausmą, rankų darbo meno į savo kambarį.

2、Puiki Išvaizda: gražaus, austas gobelenas gali būti pakabinti ant skaitiklio langelį miegamasis ir gyvenamasis kambarys, apimantis skaitiklio langelį, kad jūsų kambarys bus ne tapti negražus, nes skaitiklio langelį.

3、Puikus Ornamentas: Jei siuvinėjimas puošia žibintai, ji turės skirtingą poveikį, kuris gali papuošti savo vestuvių ir šalies (pakuotėje nėra įtraukti šviesos eilutes, todėl jums reikia parengti sau).

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: gobelenas, Kad yra pagamintas iš 100% medvilnės, ir natūralios medvilnės siūlai turi temperatūros reguliavimą, kuris pasižymi anti-alergijos, anti-static, ekologiškas savybes.Taigi, grynas ranką audimo pakabukas yra bekvapis, visi rungtynių puošmena.

5、Pasakų Ornamentas: Bohemijos gobelenas pakabukas gali papuošti Bohemiškas stilius vestuvėms ir tai gali padaryti savo vestuves gražesnė.

Techniniai duomenys: Medžiaga: medvilnės virvė

Spalva: balta

Dydis: apie 15 * 15cm/5.91*5.91 nch

Svoris: apie 20g

Procesas: grynas rankinis audimas

Priežiūros metodas: rekomenduojama šukos kutai su šukos

Valymo būdas: rekomenduojama naudoti oro pūstuvas valyti dulkių gobelenas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Gobelenas

Žymos: dragon gobelenas, boho grindų dekoras, boho namuose, pentagram sienos, bohemijos dekoras, Rotango, tampa vestuvių dekoras, macram, tapestri sienos, mėlyna mandala

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
modelis Verpalai Dažyti
Modelio Tipas Kietas
Formos ROUND
Stilius Pastoracinės
Technics rankų darbo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai