Rocketek Šviesos Universalus Magnetinis Telefono Automobilinis GPS Laikiklis 360 Sukimosi Magnetas mount Turėtojas "iPhone", "Samsung" išmanusis Telefonas

w17078

€2.49

-1.34

€3.83

-34 %

Nauja prekė

LED Automobilinis įkroviklis Automobilinis Laikiklis Telefono Turėtojas Pasta Laikiklio Stovas

Micro USB Kabelis, Kabelių Organizatorius 3A c Tipo USB Laidas, USB Įkroviklio Produkto Aprašymas

Rocketek Oro Angos Magnetinė Išmaniojo telefono Turėtojas yra paprastas, lopšys-mažiau išmaniojo telefono savininkui, kad yra sukurta su minimaliomis didelių gabaritų ir maksimalų patogumą.

Būtina turėti Vairavimo Priedų

Ar tikrinimo GPS žemėlapis arba kontroliuoti muzikos grojimo, o jūs vairavimo, turėtojas turės pateikti savo išmanųjį telefoną ir lengvai pasiekti jūsų rankos ir leidžia jums sutelkti dėmesį į kelių su minimaliomis išsiblaškymas.

Patrauklus

Naudojant gamtos jėgos, magnetas su patobulinta siurbimo jėga laikykite prietaisą ir nemėtykite nesvarbu, kaip duobėtų kelių tampa.

Lengva stumti technologija, kuri leidžia jums įdiegti mount per 2 sekundes; išbandyti įvairių dėmių ir rasti geriausią ir patogiausią vietą.jums gali suktis 360 laipsnių,leidžia nustatyti, kad jūsų telefono geriausią žiūrėjimo kampą.

Prašome Atkreipti Dėmesį

- Kai naudojant magnetinio metalo plokštelės, tegul pusėje su piktogramą susisiekti su magnetu, nors iš kitos pusės atrodo, kad reikia dirbti, ji turi sumažinti atrakcija

- Dvi metalinės plokštės, kurios yra įtrauktos: stačiakampio formos plokštelė pakuotės viduje ir apvalios plokštelės, pritvirtintos prie magneto iš pradžių pašalino diskinės metalo gabalas iš priekio, ir iš magneto prieš naudojant.

1.Ultrastrong Magnetinių ir jokių trukdžių su savo prietaisais : Viduje magnetinis pagrindas yra 4 nuolatinių magnetų, kurie yra suderinti taip tiksliai, kad padidinkite vienakryptis, trumpas atstumas magnetine jėga.Tai yra uždara priversti srityje, kurios efektyviai sumažina magnetinės jėgos po trumpo nuotolio.Tokiu būdu išvengti bet kokių nereikalingų trukdžių su išmaniuoju telefonu, o planšetinių kompiuterių.

2.VISIEMS : suderinamas su dvi plonos metalo plokštelės, kurios gali įterpti į telefono dangtelį ir atgal atvejais ARBA laikytis atgal jūsų prietaise; diskiniai metalo plokštė bus klijuoti ant Kalno, Prašome pasirinkti iš gelio plokštės, naudojant jūsų prietaisą.

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, 7 magnetas automobiliui, automobilinis telefono laikiklis magnetas geras, rocketek usb, svorio automobilinis telefono laikiklis, magnetinis, vios automobilio, mobiliojo telefono laikiklis, šviesos telefono laikiklis lankstus, telefono automobilinį laikiklį magnetinio gracemind, mobiliojo telefono laikiklis, auto rotate, belaidžio rapoo

Funkcijos 1 Šviesos
Tipas Universalus automobilinis laikiklis
Suderinamos Prekės Universalus
Yra Garsiakalbis No
Naudoti Automobilis
Magnetinis Taip
Compatibal "IPhone 5s 6 6s 6 Plius "Samsung", HTC ir t.t.
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas Rocketek
Savybės 360 Pasukti Ekranas Idealios Peržiūrėti Kampas
Modelio Numeris Automobilinis telefono laikiklis
Medžiaga aliuminio lydinio

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai