25/32cm Viduramžių Šachmatai Nustatyti šachmatų lentos 32 Auksas, Sidabras Šachmatų Magnetine Lenta Žaidimas Šachmatais Pav Rinkiniai Szachy Tikrintuvas Su dėžute

w170995

€10.80

-4.63

€15.43

-30 %

Nauja prekė

Viduramžių Šachmatų Rinkinį Su Aukštos Kokybės šachmatų lentos 32 Auksas, Sidabras Šachmatų Magnetine Lenta Žaidimas Šachmatais Pav Rinkiniai szachy Tikrintuvas

Ypatybė:

1.Premium Tekstūros & Turiningas Dizainas: šachmatų lenta yra tvirtas ir turi daug smūgių.Šachmatų duomenys yra magnetinės su įmontuotu magnetu.Jie sklandžiai liesti.Mažai kilimai ant šachmatų apačios, kad juos begarsis, kai juda į gabalus.

2.Magnetinio šachmatų lenta, nėra lengva nuslysti: magnetai yra pakankamai stiprūs surengti šachmatų vietoje su grumiasi ar judėjimo valdyba, leidžia žaisti ant juosmens, labai lengva, jie nepatenka arba perkelti kai žaidėjai juda valdybos ar netyčia guzas, kai žaidžia.

3.Spyna Box Dizainas, patogus laikymas ir kelionės: Šachmatų gali būti storaged į maišus, tada įrašyti į šachmatų lauke.Su spyna dizainas lauke, jis gali būti atidarytas ir uždarytas lengvai, apsaugoti šachmatų lengvai prarasti.

4.Lankstymo šachmatų lenta, lengva nešiotis: šachmatų lentos raukšlės iki ir skląsčiai teikti sandėliavimo už šachmatų, galite tiesiog atlikti aplink, įdėti jį į portfelį ar mokyklos maišą, patogu nešiotis.Tai gali trukti metus.

5.Labai gerai subalansuotas ir gerai suprojektuoti šachmatų lentos: Šios dalys yra labai gerai suprojektuoti ir suteikti gražus jausmas, jei esate šachmatų mėgėjas.Jis yra gražus ir praktiškas, tinka paaugliams, suaugusiems, senas, puikus praleisti savaitgalį namuose, vežančių į mokyklą, ir keliauti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Magnetinis Lankstymo Šachmatai

Dydis: 25x25x2cm/32x32x2cm / 20x20x2cm

Medžiaga: KLUBŲ smūgiui plastiko

Prekių detalės: šachmatų lentos, nustatyti magnetinio aukso ir sidabro šachmatų (32 vnt.)

Pakavimo sąrašas :

1 x šachmatų lenta

32 x aukso ir sidabro šachmatų

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: šachmatų lenta, jewelri, meno "pasidaryk pats", žaidimas, šachmatai mediniai, mažas šachmatų, nustatyti šachmatų metalo, vaiduoklis stick, šachmatų lenta, stalo žaidimas figur

Modelio Numeris AE-PQ11284
Mokymo Režimas Kita
Tipas Šaškės & Šachmatai
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >2 Metai
Medžiaga Akrilo
Šachmatų Dydis Karalius aukštas 5cm/ King high 6.6 cm
Pakuotė su dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai