Pet Šuo, Katė Lizdą su Kailio Antklode Minkštas Ilgai Katė Lova su Antklode Žiemą Šilta Ištisus Pliušinis Nešiojamų Miego Pagalvėlė Augintiniai Prekes

w172743

€16.57

-24.86

€41.43

-60 %

Nauja prekė

Specifikacija:

Medžiaga: Pliušas, oksfordo audinys, pp medvilnės, audinio

Dydis:

Katė lova: D*H: 48*20cm(18.9*7.87 in), tinka augintiniai per 4kg(8.82 lb)

Katė antklodė: L*W: 56*ne didesnis kaip 36 cm(22.05*14.17 in)

Dydis rekomendacijos: mažoms augintiniai ne didesnis kaip 4 kg (8.8 lbs), rekomenduojame naudoti katė lova 18.9*18.9*3.94 cm.

Savybės:

1.Reikšmė: Katė lova + antklodė įtrauktas į paketą!Iškėlė kraštus, kačių lovoje, sukurti saugumo jausmą ir suteikia galvos ir kaklo parama, ir apvalių naminių gyvūnėlių lovos yra saugus miegamosios vietos katėms ar šuniukai.Katė lovos ir antklodės gali padaryti juos jaustis apsuptas meile ir šiluma, nusiraminti, greičiau, nerimui, ir leisti jiems pajusti tikrą miego.Gauti pakankamai miego, gerinti elgesį ir įpročius, ir pagerinti sveikatą.

2.Daugiafunkcinis dizainas: katė lova gali būti vientisai papildoma apdaila iš bet kurio kambario!Katė lova yra pritvirtintos ir gali būti lengvai ant plytelių/kietmedžio grindų namų/gyvenamasis kambarys.Apačioje katė lova apsaugo nuo atsitiktinio dulkių ir vandens patekimo ant grindų.

3.Praktinė medžiagos: prabangus ir PP medvilnės sukurti praktiškas ir patogus, kačių lovoje!Katė lova yra pagaminta iš praktinės medžiagos ir gali būti naudojami skalbimo mašinos ir džiovyklės (rankų plovimas, švelnus apyvartą, džiovinimo, mažai šilumos).Sumažinti kvapas augintiniai ir viršija plaukų.

4.Super papildomas užpildas: Tai didelės apvalios kačių ir šunų lova turi poliesteris vidinis sluoksnis, kuris atspindi augintinio kūno šilumos, ir vilnos audinys gali palaikyti katė ar šuo žiemą šilta, ir super minkštas užpildas gali mažinti sąnarių Ir raumenų skausmas.

5.Netoksiškas, nekenksmingas aplinkai,miltligė, įrodymus ir kandžių įrodymas.Švelni ir glotni medžiaga,rūpintis savo augintiniai " oda.Patogus, jūsų augintinė jausitės puikiai, kai sėdi čia.

Paketą, įskaitant:

1 xCat lova

1 x Katė antklodė

Žymos: bambuko lempos atspalvis, kartono katė, katės namai, šiltas miega lova, kačių žaislas, katė žaislas, pokalbių, lova katė, rotango krėslai-lova, plastikiniai vėžlys

antklodė dydis 56x36CM
Lovos Dydis Išorinis Skersmuo 50CM
Funkcija Minkšta ,Šilta,neslidus
Nemokama Dovana antklodė
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga pliušas
Dropshipping Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai