Nedidelis, Klasikinis su Šaukštu Asmeninį Teksto Pavadinimas | Medinis mini Šaukštai Desertui Jogurtas Uogienės Stiklainiai Šalis Dekoro 12cm

w173081

€5.37

-0.47

€5.84

-8 %

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas: Kavinė šaukštai Desertiniai Šaukštai Medžiaga: 100% beržo medienos specifikacija: Ilgis 12cm plotis šaukštas galvos 2.8 cm, storis 1.6 mm, Jei jums reikia kitų dydžių ar formų, sveiki atvykę į praneškite mums.Kiekis: 100 / daug Kilmė: Kinija, Mes jį ir mūsų dirbtuvėse, todėl, jei jums reikia kitų dydžių ar formų, kviečiame susisiekti su mumis, mes galime padaryti individualų užsakymą bet kuriuo metu. 1--Atkreipkite dėmesį, kiekvienas medis, yra šiek tiek unikalus, kad tai grūdų ir spalvą, todėl prašome žinote, bus maži skirtumai, graviravimo gylio ir spalvos. 2--Pasirinkite vieną šriftai jūsų custom design 3-Tik 1 teksto eilutė gali būti išgraviruotas ant jų.Prašome žinoti, kad daugiau teksto, galite pridėti mažesnio šrifto bus.Šie šaukštai galėtų būti pritaikyti, ką norėtumėte jiems pasakyti (kaip ilgai, kaip jis tinka) Šiame sąraše yra tik 100 identiškų šaukštai, graviruotas tik vienoje pusėje.Jei norite atskirų Tinkinimai, prašome laišką man.

Savybės:

Pagamintas pagal užsakymą.Savo asmeninį logotipą ar tekstą, išgraviruotas ant rankenos

Pagamintas iš natūralios medienos medžiagos, biologiškai skaidomos, eco-friendly ir jokių rūdžių, sveika naudoti

Gražios apvalios formos dizainas su ilga rankena, atrodo tikrai švelnus, lengvai rankena.

Gerai nušlifuotas paviršius yra gana sklandžiai, jokių burr ir bus padaryti jokios žalos į savo rankas

Puikus skonio desertas, ledai, jogurtas, sriuba ir daugelio kitų maisto arba gerti.

**** Kodėl verta rinktis mus? *****

- Maisto saugi medžiaga

- Dulkių - nemokamas seminaras

- Lazeriu graviruoti, aišku, niekada išnyks

- Eco-friendly

- 100% organiniai medienos nėra jokių plastikinių arba toksiškas elementas

-100% kompostuoti su mediena

-100% biologiškai su 90 iki 180 dienų

KAIP UŽSISAKYTI - Prašome įrašyti savo monograma ir data ar bet kokį kitą tekstą, kurį norėtumėte, kad ji graviruotas.Pls pastaba daugiau teksto, galite pridėti mažesnio šrifto bus.

Apie šriftą - Jei neturite konkretaus reikalavimo dėl šrifto, mes bus naudoti tą patį ryšį rodo.Žinoma, jei norite, kad įvairių yra daugiau nei 10 šriftus jūsų pasirinkimas, kaip nurodyta toliau.

Žymos: kigurumi vyras, daug mažų medinių šaukštu, ryžių scoop, puodą jogurtas, uogienės stiklainį mini, šaukštas, kavos šaukštas, sriubos šaukštas, medaus stiklainis, šaukštas arbatos

ilgai 12cm
Naudojimas Ledo Grietinėlė, Jogurtas, Uogienė Stiklainius Apdaila
Šaukštas Tipas Desertiniai Šaukštai
Stilius raundas šaukštai
Medžiaga Mediena
spalva Natūralus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai