SeaFrogs 40m/130ft Povandeninio Nardymo Fotoaparato Korpusas Atveju Canon EOS M6 22mm Objektyvas atsparus Vandeniui Fotoaparato Maišus Canon EOS M6 22mm

w17326

€190.11

-93.63

€283.74

-32 %

Nauja prekė

Pastaba:

1. Jei norite, kad laivas DPD iš ES, kai jums padaryti užsakymą, prašome pasirinkti laivas, Italija, čekija ir Ispanija , ir palikti pranešimą man ,tada mes laivas jį DPD iš ES.

2.Pristatymas per DPD, paprastai tai bus pristatymą apie 7-15days

3. Jei galite pateikti užsakymą, prašome palikti žinutę man

ačiū

Suderinamas su Canon EOS M6 Kamera 22mm Objektyvas

Savybės:

Šoko įrodymas, povandeninis korpusas yra pagamintas iš juodos polikarbonato langas pagamintas iš grūdinto stiklo įleidimo gylis 40 metrų.

Povandeninis korpusas saugo jūsų kamera ne tik iš vandens, jis taip pat offerf puiki apsauga nuo purslų, dulkių ir moistureor, o visus lauko ir vandens sporto veikla.

Povandeninis korpusas yra dviejų 1/4 trikojo siūlai rankena ir dėklas mazgų, arba adapteriai pritvirtinti įvairius priedus.

Būsto yra viršutinėje pusėje, šalto-batų arešto fokusavimo šviesos pvz.

Taip pat galima prijungti iki dviejų optinio pluošto kabelis, skirtas išorės vergas, blykstės valdymo, e.g.visi INON, Jūros ir Jūros arba kitų povandeninių mirksi.

Geresnio filmo ir nuotraukų rezultatų, rekomenduojame naudoti raudoną filtrą arba purpurinė filtras

Paketą, Įskaitant: 1 x vandeniui Atveju Canon EOS M6 Kamera 22mm Objektyvas 1 x Kaklo juostelės 1 x Vertus juosta 1 x O-žiedas 1 x anglų vadovas

Žymos: canon eos m6 būsto, commlite gopro, baterija canon 5d mark iii, fotoaparatas canon eos m10, akvalangs neria, krepšys vaizdo kamera, canon eos m6, canon eos m3 atveju, 2000d canon, "canon" m6 mark ii

Prekės Pavadinimas COMMLITE
Medžiaga PVC
Punktas Neperšlampami Maišai
Stilius Rankinės
Naudoti Universalus
Modelio Numeris Byloje Canon EOS M6 22mm
Tipas Neperšlampamas Maišelis
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai