Duomenų atsarginę kopiją auto "Apple" skirta nuotraukų, vaizdo adresų knygos failo pavarų dėžė automatinis atsarginės Automatinė atsarginė kopija, "iphone"

w173581

€13.47

-8.98

€22.45

-40 %

Nauja prekė

Savybės:

Taikoma kategorijas: iPod shuffle, Macbook, MacBook Pro, iPhone, iPod touch, iPod classic, iPod nano, MacBook Air, iPad, kiti Apple modeliai

Parametras:

Įėjimas: 5V DC 1A Išėjimas: 5V DC 1A Gaminio dydis: 39X26. 25X 27.45 MM Pakuotės dydis: 6.8*3.1*8.3 CM Produkto svoris: 16G Bendras pakuotės svoris: 26G Gaminio spalva: balta

Pakuotės Turinys:

1 x atsarginės cube 1*Backup 1 x Instrukcija

Pastabos:

Prekė yra padalintas į lauką pakuotės ir boxless pakuotės.Nesvarbu, kuris pakavimo metodas, viskas bus supakuoti ir išsiųsti.Boxless pakuotės bus sudėlioti viską į vakuuminį maišelį, liaukis, tvirtai ir siųsti jį jums geros būklės.

Kokybės užtikrinimo:

1. 100% originali produkto garantija, jei yra suklastotas produktas, 10 kartų kompensacijos! 2. Jeigu turite kokių nors kokybės problemą, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nemokamai grąžinti.

Apie Siuntos

1.Kai bus pardavėjas laivo mano užsakymą?Paprastai dauguma bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.pajudek.lt.Jei yra keletas karštų produktų pardavimo laikinai išparduoti, mes susisieksime su jumis artimiausiu metu aptarti apdorojimo laikas pratęsti ar pakeisti į kitų elementų ar kitų sprendimų.

Pirkėjui:

Kai gausite paketą, prašome patvirtinkite, ir patikrinkite, ar pakuotėje yra išsami. 1. Jeigu ji yra sveika, prašome spausti "Patvirtinti Gavimą" ir mums 5 žvaigždžių, mums reikia jūsų pagyrų ir palaikymo. 2. Jei yra kokių nors problemų su produkto, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai laiku, mes jums tarnauti visa širdimi, atsakyti į jūsų abejones, ir suteikti jums veiksmingą sprendimą.Mes nuoširdžiai tarnauti kiekvienam pirkėjui ir linkiu laimingas pirkinių!

Garantinis Aptarnavimas

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais: 1. Jei tai yra kokybės problemų, pirkėjas gali kreiptis tiesiai į mane,aš duosiu jums atsakyti per 12 valandų 2. Piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

Rusijos klientas:

Pasak politikos Rusijos post, gavėjas turėtų palikti savo vardą ir pavardę savo įprastą pikapas, ačiū už jūsų supratimą!

Brazilija Klientams:

Prašome įrašyti CPF jūsų užsakymo gavėjas dėmesį, kad, kai jūs pateikiate užsakymą, išsiųsti iš Brazilijos, nes laivybos kompanijos poreikius CPF organizuoti vežimą.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Žymos: sąsiuvinis a5 rinkinys, digital video switcher, sąskaitos knyga, instand iphone foto spausdintuvas, darbotvarkės macaron, mados dienoraštis, diržas malūnėlis, ausies apple se, atsarginės maitinimo jungiklis, peržiūrėti iphone atsarginės duomenų kopijos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas cmaos
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Naudoti mobilusis telefonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai